Güç kaynağının W değerine nasıl bakılır?

kaizenq

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı alacağım ama PSU'nun W değerini karşılayıp karşılayamayacağını öğrenmek istiyorum. Güç kaynağımın W değerini nasıl öğrenebilirim? Modeli fotoğrafta yazıyor ama bu modelin farklı W seçenekleri var.

1742493479269.jpeg

Son düzenleme:
Resimle biraz mücadele ettikten sonra markasının PowerBoost olduğunu anladım. Yorucuydu.
Barkod veya seri num nette aratınca herhalde çıkar bilgileri.

Ekran kartı alacağım ama PSU'nun W değerini karşılayıp karşılayamayacağını öğrenmek istiyorum. Güç kaynağımın W değerini nasıl öğrenebilirim? Modeli fotoğrafta yazıyor ama bu modelin farklı W seçenekleri var.

Eki Görüntüle 2450085

+12v kanalı üzerinden 12a verebiliyor düşük bir değer açıkçası. Watt bulmak için volt X amper formülü kullanıyoruz kısaca 12VX12a bu da 144W yapıyor yani Power'e 200W diyebiliriz gibi.

Öyle bir resim çekmişsiniz ki PSU olduğu bile anlaşılmıyor. Kendiniz bu görselden bir şey anlayabiliyor musunuz da yardım bekliyorsunuz?
2 Resim çektim, birisi bulanık birisi düzgün idi fotoğrafı atarken öbürünü seçmişim yanlışlıkla kusura bakmayın düzeltiyorum

Resimle biraz mücadele ettikten sonra markasının PowerBoost olduğunu anladım. Yorucuydu.
Barkod veya seri num nette aratınca herhalde çıkar bilgileri.
Düzelttim hocam resmi kusura bakmayın

Eki Görüntüle 2450127

300W sanırım ama üzerindeki değerlere göre 230-250W falan veriyor.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı