Güç tuşu kablosu ve fan kabloları koptu

fdsssssssssss

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar fanların ve güç, LED, reset kablolarının bağlantısı olduğu yeri kestim. Bilgisayar açma kapama reset tuşlarının altından kablolar anakarta doğru gidiyordu, şimdi bilgisayarı açamıyorum. Bunları çalıştırmanın başka bir yolu var mı?

15893691626595624396672460402886.jpg

15893691822812728510397437318706.jpg

15893693211096479316593820188890.jpg

Abicim bu kestiğin kırmızı siyah kablolar kontrolcüye mi bağlı neyin nolduğunu bile anlayamıyorum ama sarıyla çizdiğim kablolar ledlerin değil muhtemelen kontolcüye güç veren kablolar. Onlardamı kesik?

Abicim bu kestiğin kırmızı siyah kablolar kontrolcüye mi bağlı neyin nolduğunu bile anlayamıyorum ama sarıyla çizdiğim kablolar ledlerin değil muhtemelen kontolcüye güç veren kablolar. Onlardamı kesik?
kontrolcüye guc veren derken zaten tek reset tuşu çalışır durumda o parçadan USB jak girişi falan ölü. Bu arada evet kontrolcününmüş. Reset kablosu ondan bağımsız gidiyor.
kontrolcüye guc veren derken zaten tek reset tuşu çalışır durumda o parçadan USB jak girişi falan ölü. Bu arada evet kontrolcününmüş. Reset kablosu ondan bağımsız gidiyor.

Dosya Ekleri

• 15894043475505511159808274757489.jpg
    15894043475505511159808274757489.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 37
Abicim kasan nedir o paylaştığın resimler kasanın neresine ait en ufak fikrim yok karambole iş yapıyorum. Hayır benim anlamadığım kabloları kesme amacın ne boşta dursaydı kablolar işine yaramıyorsa, kestin de nereye takmak için kestin. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ki. En son sarı ile çizdiğimin ucunda ne vardı ki ki kestin. Bu şekilde olmayacak bu her yerde kesilmiş koblo ucu var ama neye ait olduklarını bile bilmiyorum.

Abicim kasan nedir o paylaştığın resimler kasanın neresine ait en ufak fikrim yok karambole iş yapıyorum. Hayır benim anlamadığım kabloları kesme amacın ne boşta dursaydı kablolar işine yaramıyorsa, kestin de nereye takmak için kestin. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ki. En son sarı ile çizdiğimin ucunda ne vardı ki ki kestin. Bu şekilde olmayacak bu her yerde kesilmiş koblo ucu var ama neye ait olduklarını bile bilmiyorum.

PSU kuruyordum çok zorlandım kesmek zorunda kaldım. Ya ben sonuç olarak reset kablosunu dedigin yere taktım ve ön fani kablolarını bantladım ama çalışmayacak. Açıkta kablo bırakmadım bantladım hepsini çalıştirayim mi?
Sana çok hak veriyorum bildiğin mahvettim kabloları hiçbir şey belli değil.

Abicim kestiğin kabloların hiçbiri PSU ile alakası olan kablolar değil ki zorlanasın. Hangi kabloların ön fana ait olduğunu nereden anladında onu bantlandığından eminsin. Eğer fanlar kontrolcüye bağlıysa sen kırmızı siyah siyah sarı olan 4 lü kabloyu kesmişsen kontrolcüye nasıl elektrik gidecekte fanı döndürecek. Bilemiyorum abicim ben görmüyorum kasanı, attığın resimler de sadece uçları kesik kablolar görüyorum hepsi bu kadar. Deveye hendek atlattım resimlerden bir şey anlamak için. Sen güveniyorsan yaptığın işe çalıştır. Kasanın Reset tuşu artık açma kapama tuşu olmalı yaptığımız işlemden sonra.

Abicim kestiğin kabloların hiçbiri PSU ile alakası olan kablolar değil ki zorlanasın. Hangi kabloların ön fana ait olduğunu nereden anladında onu bantlandığından eminsin. Eğer fanlar kontrolcüye bağlıysa sen kırmızı siyah siyah sarı olan 4'lü kabloyu kesmişsen kontrolcüye nasıl elektrik gidecekte fanı döndürecek. Bilemiyorum abicim ben görmüyorum kasanı, attığın resimler de sadece uçları kesik kablolar görüyorum hepsi bu kadar. Deveye hendek atlattım resimlerden bir şey anlamak için. Sen güveniyorsan yaptığın işe çalıştır. Kasanın reset tuşu artık açma kapama tuşu olmalı yaptığımız işlemden sonra.

Açılmadı. Teşekkürler zmaan ayırdığın için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı