Güç tuşundan kapatılan sistem tekrar açılmıyor

usmanaggga

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500f
PALİT İNFİNİTY RTX 5070
GİGABAYTE A620M H
XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 16GB
Crucial P3 Plus 1TB 5000/3000
Dark freezer x123
2 gün önce yeni PC aldım ve oyunlar yüklensin diye açık bıraktım ama bir kişi, bu niye açık deyip Power tuşuna basılı tutarak kapatmış ve şimdi anakart ekranı bile gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce yeni PC aldım ve oyunlar yüklensin diye açık bıraktım ama bir kişi, bu niye açık deyip Power tuşuna basılı tutarak kapatmış ve şimdi anakart ekranı bile gelmiyor.

Başka bir sorun olabilir mi? Ben de PC'yi birkaç kez tuşundan kapatmak zorunda kaldım ama bir sorun yaşamadım.

Merhaba PC den bios Pilini çıkartın 5 dakika bekledikten sonra bios Pilini geri takın sorun çözelecek sonra bios girin saat ve tarih ve boot ayarlıyın sonra kaydet deyin sonra PC yeniden başlıyacak sorun çözülecek umarım yardımcı olmuşumdur eyer bios Pilini nasıl çıkarcanızı bilmiyorsanız internet baka bilirsiniz :)

Teşekkür ederim yardımınız için PSU fişini çekip biraz bekleyip geri taktım düzeldi.

Başka bir sorun olabilir mi? Ben de PC'yi birkaç kez tuşundan kapatmak zorunda kaldım ama bir sorun yaşamadım.

Sanırım olabilir normal bir şekilde kapattığımdada siyah ekran almaya başladım iade vs bir şey yapmalı mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı