Güç yönetimi hangi modda kullanılmalı?

TURKISHPOWA

Decapat
ASUS Dual RTX 3050 & intelcore i5 & sıvı soğutucu kullanıyorum, güç yönetimini hangi planda kullanmalıyım? Yüksek performansı kullanmamın sisteme herhangi bir zararı olur mu?

ASUS Dual RTX 3050 & intelcore i5 & sıvı soğutucu kullanıyorum, güç yönetimini hangi planda kullanmalıyım? Yüksek performansı kullanmamın sisteme herhangi bir zararı olur mu?
olmaz, yüksek performansda olunca genelde işlemcin ve ekran kartın adı üstünde yüksek performans ile çalışıyor. Örneğin i5-12500h gibi bir işlemcin var ise, oyun oynamadığın takdirde bile yüksek performansda 3500mhz (3.5 ghz) veya daha üstü değerlerde çalışacaktır işlemcin. Ben günlük kullanımda dengelide , oyun oynarken yüksek performansta tutuyorum bilgisayarımı.

Olmaz, yüksek performansda olunca genelde işlemcin ve ekran kartın adı üstünde yüksek performans ile çalışıyor. Örneğin i5-12500H gibi bir işlemcin var ise, oyun oynamadığın takdirde bile yüksek performansda 3500MHz (3.5 GHz) veya daha üstü değerlerde çalışacaktır işlemcin. Ben günlük kullanımda dengelide, oyun oynarken yüksek performansta tutuyorum bilgisayarımı.

Boştayken bile tam gücünde kullanmıyor mu o şekilde? Gereksiz bence. Varsayılanda ne varsa o kullanılmalı. FPS'te çok bir şey değiştirmiyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı