Hocam, benim aklımda bir soru var. İyi özelliklere sahip bir PC'm var (RTX 3060 Ti + Ryzen 9 5900X + 32 GB RAM) ve bu PC'ye sahip olduğum için Xbox Series X almayı düşünmüyorum açıkçası. PlayStation 5 çok daha cazip geliyor (kendini kanıtlamış özel oyunlar, indirimler, DualSense, vb.). Sorum ise; sizce PlayStation 5 alınır mı, herhangi bir kronik sorun problemi yaşar mıyım, sizce seneyi beklemem daha mı mantıklı (CPU'nun değişeceği söyleniyor)?
Not: Oyun fiyatları önemli değil çünkü gördüğüm kadarıyla indirimlerde gayet güzel oyunlar (örneğin: Assassin's Creed Odyssey, GoW, TLOU2.. ) 300TL ve hatta 100 TL'nin altına iniyor. Bununla beraber oyunları hemen ilk çıktılarında almıyorum genellikle ve Plus ile Collection sistemi olması da ayrıca oyunlara ulaşımı kolaylaştırıyor.
Alınır ya. Ama Xbox almayın.Hocam, benim aklımda bir soru var. İyi özelliklere sahip bir PC'm var (RTX 3060 Ti + Ryzen 9 5900X + 32 GB RAM) ve bu PC'ye sahip olduğum için Xbox Series X almayı düşünmüyorum açıkçası. PlayStation 5 çok daha cazip geliyor (kendini kanıtlamış özel oyunlar, indirimler, DualSense, vb.). Sorum ise; sizce PlayStation 5 alınır mı, herhangi bir kronik sorun problemi yaşar mıyım, sizce seneyi beklemem daha mı mantıklı (CPU'nun değişeceği söyleniyor)?
Not: Oyun fiyatları önemli değil çünkü gördüğüm kadarıyla indirimlerde gayet güzel oyunlar (örneğin: Assassin's Creed Odyssey, GoW, TLOU2.. ) 300TL ve hatta 100 TL'nin altına iniyor. Bununla beraber oyunları hemen ilk çıktılarında almıyorum genellikle ve Plus ile Collection sistemi olması da ayrıca oyunlara ulaşımı kolaylaştırıyor.
Hocam hali hazırda güçlü bir sistemi varmış ve PS4 EXC. oyunları yavaş yavaş PC'ye de geliyor. O yüzden bence PS4 olmak şu anda mantıklı değil.PS 4 almanı öneririm exculesive oyunlar için alınır bir tek zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.