Gümüş ranktan nasıl yukarı çıkılır?

Ben gümüş 3'üm beni boostlucak bir arkadaşa sahip değilim (arkadaşım yok) her maç en az 15 18 vuruyorum mainlerim Omen ve pho ulti vs cok iyi ogrendim ama takima troll gelip duşup duruyorum bu elodan nasıl kurtulabilirim?

Boostlanması daha mantıklı Gold ile Silver arasında fark bile yok zaten o arada yeterince gelişirde. Dediklerimin sadece Boost kısmını okmuşsunuz.

Boost derken Gold'a çıkmaktan bahsediyorsanız pek sıkıntı yok ben daha üst elolar sandım.

Boost derken Gold'a çıkmaktan bahsediyorsanız pek sıkıntı yok ben daha üst elolar sandım.

Daha üst elolara boostlanmak imkansız gibi bir şey zaten boostlayan kişi MVP olup, boostladığı kişiden hızlı yükseldiği için mecburen 5'li giriyorsun. Onda da kp %25 gidiyor. Tabii 4 tane 50 adet smurf hesabı olan arkadaşlarınız varsa daha üst elolara çıkabilirsiniz.

Oyunu günde 8 saat oynamıyorsan Aim Lab'e girmenin hiçbir anlamı yok. 2-3 saat girip çıkıyorsan sadece oyna, extra olarak DM at yeter. Silver-Gold-plat elo genelde gamesense düşüklüğü içeriyor. Farklı rollerden 2 char mainlemelisin. Aimin iyiyse entry oynayabilirsin. Ben, Cypher veya Sova gibi charları daha iyi buluyorum. Ama dediğim gibi, gamesense önemli. Silver eloda sadece aime odaklanmak büyük hata bence.

Diğer serverler daha zor. Herkes tryhard.
Tryhard oynamıyorsanız dereceli girip kimsenin maçını zehir etmeyin. Silver elodan çıksanız bile çok ilerleyemezsiniz zaten bu durumda.

Hocam zaten iletişim olan bir takım olduğu zaman, takımdaki herkes çok bilmiş olmadığı zaman, saçma kill yarışları kill alma hevesleri olmadığı zaman takım oyunu ile ve ufak bir oyun bilgisi ile rahat bir şekilde platin eloya kadar çıkarsınız. Sonrası biraz daha sağlam aim, sağlam oyun bilgisi istiyor. Ben en fazla elmas 2 olmuştum. Sonra da rank kasmayı bıraktım. Şimdi konuştuğuma bakmayın gümüş elodayım. :D rank kasmıyorum tam gaz atıp çıkıyorum 2-3 tane. Güzel takım arkadaşları bulup ranked stresi olmadan sanki tam gaz oynuyormuş gibi (ama düşünceli bir şekilde) birkaç maç atmanız gerekiyor. Zaten alışıyorsunuz bu elolar ne basit elolarmış diyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı