Güncel olarak Comnet Deneyimlerim (Son Durum)

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 aydır Comnet kullanıyorum ve tekrardan güncelleme yapayım dedim. Geçmeyi düşünen bazı arkadaşlarıma belki yardımcı olur.
İlk ortaya çıktıkları zamanlardan beri kullanıyorum. İlk zamanlarda yeni oldukları için birkaç rahatsızlığım vardı. Destek ile de görüştüm bu durumu. Download'da dalgalanma hissediyordum. Bu yüzden konuşmuştum kendileriyle ve aslında kendilerinde bir sorun olmadıklarını söylemişlerdi. Bu arada FTTH kullanıcısıyım. Ben hatta download dalgalanıyor diye bir ara ISS değiştirmeyi bile düşündüm ancak bir gün geldi. Birden 250 Mbps'den başlayarak 114'e sabitlenen hızlar almaya başladım ve Comnet üyeliğimi devam ettirdim. İlk zamanlarında Valve pinginden de yakınıyordum ancak tekrar baktığımda onun da artık güzel bir seviyeye (42ms) geldiğini gördüm.
Anlık hızlarımı paylaşıp devam edeceğim:

1615654388429.png

Şimdi artık ping ve diğer her şey düzeldi. Oldukça memnunum. Müşteri hizmetleriyle de bir problem yaşamadım açıkçası. Destek kısmında birkaç defa destek mesajı göndermiştim onlara. Nazik ve nezaketli konuştum onlarda aynı şekilde bana nezaket göstermişlerdi. Bazı arkadaşlar Comnet destekten rahatsız olduklarını da tarafsız bir şekilde ele almam gerektiği için burada belirtmeliyim. Ben problem yaşamadım ve nazik bir şekilde konuştuğumun altını çizmek istiyorum. Karşınızdaki insana nezaket gösterirseniz onlar da size gösterir haliyle. Şimdiye kadar oldukça memnun kaldım. Geçmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir.
O Speedtest'in son durumunu da ekliyim:

1615654843001.png

Sorularınızı cevaplayabilirim.

Etiketler:
@Patrixcs
@Ulunay
@Prism
@261538
@Salih METİN
@oduncu_yılmaz
@RecepBaltaş'ıSevenİnsan
@KhanDutch
@Küçükpazarlı
@AXCHNEER

Arkadaşlar 4 aydır Comnet kullanıyorum ve tekrardan güncelleme yapayım dedim. Geçmeyi düşünen bazı arkadaşlarıma belki yardımcı olur.
İlk ortaya çıktıkları zamanlardan beri kullanıyorum. İlk zamanlarda yeni oldukları için birkaç rahatsızlığım vardı. Destek ile de görüştüm bu durumu. Download'da dalgalanma hissediyordum. Bu yüzden konuşmuştum kendileriyle ve aslında kendilerinde bir sorun olmadıklarını söylemişlerdi. Bu arada FTTH kullanıcısıyım. Ben hatta download dalgalanıyor diye bir ara ISS değiştirmeyi bile düşündüm ancak bir gün geldi. Birden 250 Mbps'den başlayarak 114'e sabitlenen hızlar almaya başladım ve Comnet üyeliğimi devam ettirdim. İlk zamanlarında Valve pinginden de yakınıyordum ancak tekrar baktığımda onun da artık güzel bir seviyeye (42ms) geldiğini gördüm.

Eki Görüntüle 920621

Şimdi artık ping ve diğer her şey düzeldi. Oldukça memnunum. Müşteri hizmetleriyle de bir problem yaşamadım açıkçası. Destek kısmında birkaç defa destek mesajı göndermiştim onlara. Nazik ve nezaketli konuştum onlarda aynı şekilde bana nezaket göstermişlerdi. Bazı arkadaşlar Comnet destekten rahatsız olduklarını da tarafsız bir şekilde ele almam gerektiği için burada belirtmeliyim. Ben problem yaşamadım ve nazik bir şekilde konuştuğumun altını çizmek istiyorum. Karşınızdaki insana nezaket gösterirseniz onlar da size gösterir haliyle. Şimdiye kadar oldukça memnun kaldım. Geçmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir.

Eki Görüntüle 920633

Etiketler:
@Patrixcs
@Ulunay
@Prism
@261538
@Salih METİN
@oduncu_yılmaz
@RecepBaltaş'ıSevenİnsan
@KhanDutch
@Küçükpazarlı
@AXCHNEER
Hocam bu kaç TL idi ve Upload hızı düşük değil mi?

Hocam bu kaç TL idi ve Upload hızı düşük değil mi?
Upload hızı Türkiye şartlarında bireysel kullanıcılara 100 Mbps için 8 olarak sunuluyor ben 11 alıyorum tam tersine yüksek demek istediniz sanırım :)

Fiyat olarak 109 TL ödüyorum.

Upload hızı Türkiye şartlarında bireysel kullanıcılara 100 Mbps için 8 olarak sunuluyor ben 11 alıyorum tam tersine yüksek demek istediniz sanırım :)

Fiyat olarak 109 TL ödüyorum.
139 ödeyip 35/7 alıyorum. Taahhüt belası :(

Eki Görüntüle 920621

Eki Görüntüle 920633

Etiketler:
@Patrixcs
@Ulunay
@Prism
@261538
@Salih METİN
@oduncu_yılmaz
@RecepBaltaş'ıSevenİnsan
@KhanDutch
@Küçükpazarlı
@AXCHNEER
Bende comnet bağlatma aşamasında @erengore arkadaşımızla fikir alışverişi yapmıştım. Şu anda 35 Mbps paket kullanıyorum memnunum. Bende tek değişen şey negatif olarak wifi kullanirken ping değerlerim yükseldi sebebini bilmiyorum modemimle de alakalı olabilir. Ama kablolu internette oyunlarda genel olarak ping değerim gerçekten ne yukarı ne aşağı oynama yapmıyor.

Bende comnet bağlatma aşamasında @erengore arkadaşımızla fikir alışverişi yapmıştım. Şu anda 35 Mbps paket kullanıyorum memnunum. Bende tek değişen şey negatif olarak wifi kullanirken ping değerlerim yükseldi sebebini bilmiyorum modemimle de alakalı olabilir. Ama kablolu internette oyunlarda genel olarak ping değerim gerçekten ne yukarı ne aşağı oynama yapmıyor.
Kablosuz ile alakalıdır öyleyse çünkü Kablolu'da sorun yaşamamışsınız. Dilerseniz konu açarsanız size modem önerisi yapabiliriz. Keenetic Extra DSL bu tür problemleri gideren bir cihaz genelinde çünkü 5 Ghz özelliğinde bağlı olduğunuz zaman bağlantı daha kararlı oluyor. Dilerseniz düşünebilirsiniz. Teşekkürler.
Ne kadar ödüyorsunuz?
109 hocam.

Comnet mi yoksa Netspeed mi? 35 Mbps'lik tarifeyi almayı düşünüyorum, hangisi genel olarak daha iyi bir hizmet sunuyor ve hangisi yurt dışı sunucularına daha az gecikme değerleri sunuyor?

Comnet mi yoksa Netspeed mi? 35 Mbps'lik tarifeyi almayı düşünüyorum, hangisi genel olarak daha iyi bir hizmet sunuyor ve hangisi yurt dışı sunucularına daha az gecikme değerleri sunuyor?
Ben Comnet tercihinde bulundum ve Yurtdışı pinglerinde ciddi bir düşüş yaşadım. Düşünebilirsiniz. NetSpeed bugünlerde biraz problemli sanırım. Çoğu kişi hız düşmesi ve ping değişkenliğinden şikayetçi bugünlerde. Bölgesel de olabilir ancak belirtmekte yarar var.

Testler gayet güzel. Kendilerini düzeltiyorlarsa ne mutlu.

Ben de babaannemin evine bağlatmayı düşünüyorum Comnet'i. Ön ödemeli olması hoşuma gitti. Evi bir nevi otel gibi kullanıyoruz, arkadaşımız geliyor 1-2 haftalığına ama Covid nedeniyle kendi evimizde misafir edemediğimizden orada misafir etmemiz gerekiyor mesela. Tek eksik internet. İnternet olmayınca hayat da olmuyor malum. Evi kullanacağımızda 1 aylık ödeme yapıp kullanıp 1 ay bittiğinde kendiliğinden kapanıyorsa, ki sanırım sistem böyle işliyor, tam benim aradığım şey. Deneyeceğim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı