Güncel olarak Comnet Deneyimlerim (Son Durum)

Hocam ADSL hizmeti vermiyorlar :(. Sadece VDSL-Fiber.

Size özelden belirtmem gereken bir şey var hocam. Burada anlatmam uygun değil. Router ile alakalı ama duyunca oldukça şaşıracağınız birşey. Size nereden ulaşabilirim?

Facebook üzerinden www.facebook.com/Mevlut.CTNKY profilimden iletişime geçebilirsiniz.

Facebook üzerinden www.facebook.com/Mevlut.CTNKY profilimden iletişime geçebilirsiniz.
@Patrixcs hocama söylemiştim. Onunla aynı router'i kullanıyoruz da o yüzden :). Yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum. Kusura bakmayın hocam.

Dilerseniz ben yine de size yazayım Facebook'tan. Eğer bir sorunuz olursa bana sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Hızlıca bana oradan ulaşabilirsiniz.
@erengore maşallah 🧿 iyi günlerde kullanın hocam. Benim internet VDSL olacakmış son anda FTTH'a dönmüş galiba 😂 yurtiçi 30-50 ms, yurt dışı 65-75 ms değerler veriyor. Gerçi bizim memlekette sorun var. Üç ayrı ISS abonesi olan evlerde denedim, hepsi birbirine yakın değerler alıyor. En iyisi buradan göçmek. 5 GHz Wi-Fi test sonucu:

Eki Görüntüle 921429
Ah hocam :(. İnşallah daha iyileri sizin olur. Yurtiçi 30ms'i İstanbul serverlerinde mi veriyor yoksa direk oturduğunuz bölgedeki sunucuya yani SpeedTest'in otomatik olarak eşleştirdiği sunucuya mı?

Ah hocam :(. İnşallah daha iyileri sizin olur. Yurtiçi 30Ms'i İstanbul serverlerinde mi veriyor yoksa direk oturduğunuz bölgedeki sunucuya yani Speedtest'in otomatik olarak eşleştirdiği sunucuya mı?

Otomatik hocam. Kayseri'ye 30 veriyor, Edirne'ye 50 veriyor. Nasıl oluyor anlamadım. Bizim ilçenin çıkışları bakır kabloyla mı sağlanıyor acaba 😭 Kahramanmaraş’a göçecek olursanız iki kere düşünün.

Hocam ADSL hizmeti vermiyorlar :(. Sadece VDSL-Fiber.
Sanırsam yanlış ifade ettim hocam. Şuan evimde ADSL internet bulunuyor, ek olarak yakın zamanda FTTH altyapı geldi ve kapı komşum kendi evine kadar çektirdi.
Ben ise Türk Telekom'u aradığım zaman israrla bana evimde VDSL olduğunu söylüyorlar bende dayanamadım Türknet'e başvurdum. Cayma bedelini ödememek için böyle bir şey yaptım kısacası. 2 hat kullanacağım 3 ay kadar.
Orada kast ettiğim Türk Telekom'un sıkıntı çıkarmaması, çünkü ben Türknet'e başvururken İnternetim yok demiştim. 🙃
Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama.

Sanırsam yanlış ifade ettim hocam. Şuan evimde ADSL internet bulunuyor, ek olarak yakın zamanda FTTH altyapı geldi ve kapı komşum kendi evine kadar çektirdi.
Ben ise Türk Telekom'u aradığım zaman israrla bana evimde VDSL olduğunu söylüyorlar bende dayanamadım Türknet'e başvurdum. Cayma bedelini ödememek için böyle bir şey yaptım kısacası. 2 hat kullanacağım 3 ay kadar.
Orada kast ettiğim Türk Telekom'un sıkıntı çıkarmaması, çünkü ben Türknet'e başvururken İnternetim yok demiştim. 🙃
Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama.
Anladım hocam açıkçası akıllıca bir hamle olmuş sizinki. TürkNet ve ilerleyen zamandaki Comnet deneyimlerinizi merak ediyorum :).
Hocam yazacağım yakın zamanda şu sıralar birkaç işim var.

1615798993767.png

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim İstanbul/Avrupa yakası için fiber.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı