Güncel sistemde takılmalar

bernardosilva

Hectopat
Daha fazla  
Her şeyi güncel olan bilgisayarımda işletim sistemi fark etmeksizin anlık takılmalar yaşıyorum. Hem oyunlarda hem masaüstünde birkaç saniye takılıyor fare çok yavaş hareket ediyor, genel olarak FPS 10'un altına düşüyor masaüstünde bile. Birkaç dakikada bir yaşıyorum bu sorunu. Mayıs ayında sıfır aldığım HP Omen modelinde yaşıyorum bu sorunları. Öneriniz var mı?

Hoşgeldiniz ekranının 1 dakika falan sürdüğü oluyordu bende de. O kendiliğinden geçti uzun zaman sonra ama bu takılmalar çok azalsa da 2 saniyelik donmalar oluyor hala. Bence BIOS güncellemesi ile çözülür HP'ye bildirmek gerekiyor durumu.
windows 10 da bu sorunlar var mıydı acaba? yoksa windows 10a düşüreceğim

Laptobu Windows 10 sürümüne düşürüp bios ayarlarından tpm kapattım, hiçbir windows uygulamasında sorun yok anında açılıyor ve anlık takılmalar da kayboldu

Son düzenleme:
windows 10 da bu sorunlar var mıydı acaba? yoksa windows 10a düşüreceğim

Laptobu Windows 10 sürümüne düşürüp bios ayarlarından tpm kapattım, hiçbir windows uygulamasında sorun yok anında açılıyor ve anlık takılmalar da kayboldu
Windows 10'da kilit ekranında hiç beklemeden açılıyor şu anda. Birkaç ay önce Windows 10'da da vardı bekleme sorunu. Takılma ara sıra oluyor ama bi aralar oyunda hep yapıyordu o da azaldı ama bitmedi.

Testleri yapıp sonuçları gönderir misin?

Dedigim gibi biostan TPM’i devre dışı bırakırsanız her sorunun çözüleceğini düşününüyorum düşünüyorum ben kapattım bilgisayda inanılmaz bir değişim oldu aylardır denemediğim çözüm kalmamıştı

Dedigim gibi biostan TPM’i devre dışı bırakırsanız her sorunun çözüleceğini düşününüyorum düşünüyorum ben kapattım bilgisayda inanılmaz bir değişim oldu aylardır denemediğim çözüm kalmamıştı
Bende sorunlar ciddi manada azalmıştı, kapattım tpm'i. Şimdilik bir takılma yok ama tpm'le alakası var mı bilmiyorum.
Testleri yapıp sonuçları gönderir misin?
Tüm test sonuçları hatasız 100.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı