Çözüldü Güncel sürücüden sonra Adobe time line hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fikotr74

Kilopat
İyi günler. Benim sorunum, AMD'nin ekran kartları için yayınladığı güncel 21.3.1 sürücüyle alakalı. Bu hata sadece son 21.3.1 sürücüde oluyor. Daha önceki sürücülerde yapmıyor.

Adobe premeire Pro cc 2020 v14.9.0.52 kullanıyorum. RX 570 ekran kartının sürücüsünü güncel 21.3.1 sürücüyle güncellediğimde Adobe premeire Pro 2020 de time line kısmına hiçbir şekilde video atılamıyor. Bu hata sadece en son 21.3.1 ekran kartı sürücünde yapıyor. Daha önceki sürümlerde hiç yapmıyor. Bu konuda bir fikri olan var mı?

Ben olayı şöyle çözdüm. Güncel ekran kartı sürücüsü ile " file / New /sequence" sekmesinden herhangi yeni bir sahne açıp sonra time line ı kapattım. Daha sonrasında artık sorunsuz time linena video atabiliyorum. Belki sizin de işinize yarar bilginize.

Dosya Ekleri

• adobe_premeire_pro_tiime_line.jpg
    adobe_premeire_pro_tiime_line.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 36
  • app.jpg
    app.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı