Güncel vaka sayısına rağmen okulları açık tutan eğitim sistemimiz

Sizce de artık bu duruma alışmamız gerekmiyor mu? Uzaktan eğitimde eğitim alamayanların durumu ne olacak? Bilinçli ebeveyni olmayan ilkokul çoçukları nasıl okuma yazma öğrenecek uzaktan eğitimde acaba?
 
Ya bizim okul bayağı kötü. Maskesini çıkartıp birbirinin üstüne çıkanlar var yahu.

Neyse yakında kapanır okullar umarım.
Ancak ben kapansa bile 1, 8, 12. sınıfları açık tutarlar diye düşünüyorum.

Bizim okulda öyle, derste öğrencileri bırak öğretmenler bile maskesiz ders anlatıyor ve daha dün 10.sınıflar karantinaya alındı birçok öğretmende temaslı idi 10.sınıflar ile.
Sizce de artık bu duruma alışmamız gerekmiyor mu? Uzaktan eğitimde eğitim alamayanların durumu ne olacak? Bilinçli ebeveyni olmayan ilkokul çocukları nasıl okuma yazma öğrenecek uzaktan eğitimde acaba?

Hayır. İntihara gitmektense uzaktan eğitimi tercih ederim.
 
Bana kızacaksınız ama ben kapanmamasını istiyorum uzaktan eğitim yüzünden 9.sınıfım kötü geçti ve şu an onunla uğraşıyorum en azından liseler açık kalsa yeter bence.

Yok hocam kızmalık durum yok fakat benim görüşüm sadece 12.sınıf ve 8.sınıfları açık yapmalılar.
 
Hocam ben mezundan 500k sıralamamı 100k'ya çekip üniversiteyi kazanmıştım dershanesiz, eğitimsiz. Kızacaksınız lakin insanın kendisinde bitiyor...
Sizce de artık bu duruma alışmamız gerekmiyor mu? Uzaktan eğitimde eğitim alamayanların durumu ne olacak? Bilinçli ebeveyni olmayan ilkokul çoçukları nasıl okuma yazma öğrenecek uzaktan eğitimde acaba
 

Yeni konular

Geri
Yukarı