Cihazin ozellikleri nedir?Xfce ile kullanıyorum.
Cihazin ozellikleri nedir?Xfce ile kullanıyorum.
4 GB Ram intel celeron işlemci var eski sistem tam bakmadımCihazin ozellikleri nedir?
Çok sorun çıkarıyor diyorlar çok uğraştırırmı?Arch Linux. Her gün güncelleme gelir, aşırı hafiftir.
Hayır. Sorunu yok, testing kanalını kullanırsanız belki test paketleri gönderildiği için sorun yaşayabilirsiniz. Kurulum ile uğraşmak istemiyorsanız EndeavourOS öneririm.Çok sorun çıkarıyor diyorlar çok uğraştırırmı?
Opensuse nasıl sence kullandın mı hiç?Hayır. Sorunu yok, testing kanalını kullanırsanız belki test paketleri gönderildiği için sorun yaşayabilirsiniz. Kurulum ile uğraşmak istemiyorsanız EndeavourOS öneririm.
Opensuse'nin paket yöneticisi hiç iyi değil bana göre. Her sıkıntı ile karşılaşabilirsiniz, hele ki bazı programları yükleyemezsiniz bile. Ayrıca hâlâ bloatware olduğunu düşünüyorum, Arch gibi bir nimet varken onu tavsiye ederim.Opensuse nasıl sence kullandın mı hiç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.