Güncelleme sonrası kilitlenen sistem

Devran12

Hectopat
Bilgisayarıma gelen güncellemeyi yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde bilgisayarım açıldı ve kapattım. Ertesi gün açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor ekranıyla karşılaştım ve bir takım seçenekler gördüm. Ne sistemi sıfırlayabildim ne de başka seçenek seçebildim. Hiçbir şey yapılamıyor BIOS'tan USB ile format atmak isterken de ekranım bozuluyor -aşağıya fotoğraf bırakacağım- tekrardan otomatik onarıma gidiyor sistem. (Güvenli mod vs. hiçbir şey başlatamıyorum.) Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 8BF652D8-826C-441A-BD08-62DDD5069A15.jpeg
    8BF652D8-826C-441A-BD08-62DDD5069A15.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 75
Windows da otomatik onarma yapmayı denediniz mi? Depolama cihazındada sıkıntı olabilir bu arada.
Ki bana öyle geliyor. Sistem bilgilerinizide yazarmısınız.

Sistem bilgilerinizde yazarmısınız.
RX 570 8 GB SAPPHIRE
R5 1500x
MSI B350M PRO-VD PLUS
8 GB DDR4 GSKILL RAM
700 WATT +80 GOLD PSU
240 GB JAMES DONKEY SSD
1 TB HDD
Sistem SSD içindedir.
Sistem UEFI mi? Kurmaya çalıştığınız sistem ile aynı dosya sistemini mi kullanıyor? UEFI ise diske UEFI şeklinde yazıldığından emin olun.
Evet UEFI

JD SSD'den kaynaklı olabilir. Mümkünse sistemi HDD içine ayrı bir alan oluşturarak kurun, bu aşamada SSD bağlantısını kesin. Kurulum sonrası sistemi kapatıp tekrar SSD'yi takıp Windows tarafından görülüp görülmediğine bakın. Sorun diskten kaynaklı gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı