Güncelleme sonrası kilitlenen sistem

Devran12

Hectopat
Bilgisayarıma gelen güncellemeyi yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde bilgisayarım açıldı ve kapattım. Ertesi gün açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor ekranıyla karşılaştım ve bir takım seçenekler gördüm. Ne sistemi sıfırlayabildim ne de başka seçenek seçebildim. Hiçbir şey yapılamıyor BIOS'tan USB ile format atmak isterken de ekranım bozuluyor -aşağıya fotoğraf bırakacağım- tekrardan otomatik onarıma gidiyor sistem. (Güvenli mod vs. hiçbir şey başlatamıyorum.) Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 8BF652D8-826C-441A-BD08-62DDD5069A15.jpeg
    8BF652D8-826C-441A-BD08-62DDD5069A15.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 75
Driver Booster vb. kullanıyor musunuz? BIOS güncellemesi geldi mi? Gece elektrik kesintisi falan oldu mu?
Hayır hocam driverler elle kurulu, BIOS güncellemesi de gelmedi,yapılmadı elektrik de kesilmedi.
Masaüstü sistemse bios sıfırlarmısınız. Sanırım pili çıkarıp takmak yetiyordu.
Evet hocam masaüstü dediğiniz işlemi yapınca bilgi vereceğim

Hayır hocam driverler elle kurulu, BIOS güncellemesi de gelmedi,yapılmadı elektrik de kesilmedi.
Güncelleme ile olacağını sanmıyorum kasanın içini açıp bakın bence birşey yanmış olabilir,daha önce Hız Aşırtma yaptınız mı?

BIOS'da disk ismi marka model şeklinde görünüyor mu? Sisteme takılı diskler arasında hiç SATAFIRM tarzında bir isim gördünüz mü?
Hayır görmedim.
Güncelleme ile olacağını sanmıyorum kasanın içini açıp bakın bence birşey yanmış olabilir,daha önce Hız Aşırtma yaptınız mı?
Bir hız aşırtma yapılmadı bütün parçalar sağlam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı