[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

GitHub - xerub/extra_recipe at kppless
Xerub 10.0'dan 10.2'ye kadar olan iOS sürümleri için KPP bypass istemeyen Jailbreak yayınladı! Tek yapmamız gereken offsetleri iOS 10.3.1 için yeniden düzenlemek ki bu da mila432 tarafından yapıldı. Şuan tek yapmamız gereken beklemek. Daha önceden de olduğu gibi.

Düzenleme: iPhone 7/+ için sadece 10.0.1 den 10.1.1 e kadar olan Jailbreak 10.0 dan 10.2 ye kadar çekildi. Yani i7/+ için 10.2 Jailbreaklenebilir durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
GitHub - xerub/extra_recipe at kppless
Xerub 10.0 dan 10.2 ye kadar olan iOS sürümleri için KPP bypass istemeyen Jailbreak yayınladı! Tek yapmamız gereken offsetleri iOS 10.3.1 için yeniden düzenlemek ki bu da mila432 tarafından yapıldı. Şuan tek yapmamız gereken beklemek. Daha önceden de olduğu gibi.

Düzenleme: iPhone 7/+ için sadece 10.0.1 den 10.1.1 e kadar olan Jailbreak 10.0 dan 10.2 ye kadar çekildi. Yani i7/+ için 10.2 Jailbreaklenebilir durumda.

iPhone 7 için durum hala aynı. 10.0.1 - 10.1.1 arası! extra_repice yeniden derlenerek KPP bypass çıkarılmış 10.3.1 üzerinde işe yarayabilir bunu zaten Luca, çok daha önce açıklamıştı hocam. aynı şeyleri bir çok geliştirici söyledi fakat üzerinde somut bir şekilde çalışan olmadı. umarız bu sefer artık somut şeyler görürüz.

@specialtr Xerub, Github sayfasında README.md yi en son 4 ay önce güncelledi. Eğer Xcode ile extra_recipe'ı telefonuna atsaydın bunu görürdün:
D4EkZUi.png

@specialtr O referans olarak gösterdiğin bölüm en son 4 ay önce güncellendi diyorum kime diyorum ki. Üstte README.md dosyasına bakarsan en son 4 ay önce güncellendiğini görürsün.

Hocam zaten bunlar 4,5 ay önce söylenen şeyler diyorum bende. kime söylüyorum ki. Bunu Luca Todesco bir kaç kez belirtti. şuan bahsetmiş olduğunuz extra_repice Xcode ile atılsada Sandbox erişimi sağlamıyor Cihazınıza Cydia yı kurmayacaktır. Varsa elinde somut bir delil getir görelim. bir "go" ekranıyla ortalığı bulandırmanın manası yok.

Saigon içinde aynı şeyi söylediniz defalarca Xcode ile denedik 10.2.1'de maalesef sonuç vermedi. Tam 39 hata ile karşılaştık.

Burada jailbreak ile ilgili bir kitleye hitap etmek istiyosanız gördüğünüz her haberi copy/paste etmeyiniz. Önce iyi bir araştırma ve süzgeçten geçirdikten sonra haberi yapın!

Son düzenleme:
1. si elimde i7 olmadığından dolayı test etme imkanım yok. 2. si gördüğüm kadarıyla test ettiğiniz cihaz i6s. i6s AppleVXE380 adında driver kullanıyor Saigon ise AppleAVEH7 için tasarlandı yani i6s ve iPad Airlerde çalışmaz Saigon. Düzenlenmesi lazım.

1. si elimde i7 olmadığından dolayı test etme imkanım yok. 2. si gördüğüm kadarıyla test ettiğiniz cihaz i6s. i6s AppleVXE380 adında driver kullanıyor Saigon ise AppleAVEH7 için tasarlandı yani i6s ve iPad Airlerde çalışmaz Saigon. Düzenlenmesi lazım.

6, 6s, ve 5s te denedik. üst resimdeki 6 ortadaki 6s Saigon kesin çalışacak demedi çalışabilir dedi fakat siz haberi jailbreak aracı yayınlandı jailbreak yapılabilir diye paylaşıyorsunuz. Bizse çalışabilir dedik denedik işe yaramadı.

Şuan bütün kaynaklar KPP bypass ziva ve extra_repice exploitleri 10.2.1 ve 10.3.1 arası çalışbilir diyor ama siz sanki çalıştırmış gibi insanları yanıltıyorsunuz.

Hissediyorum. 10.3.1 için de jailbreak gelecek. O kadar çok exploit çıkarıldı ki 10.2.1 ve 10.3.1 için. Örneğin Ziva,triple_fetch,KPPLess,Extra_Recipe. Hem 10.2.1 sürümünde de aynı exploitler kullanıldı. 10.3.1 için de çıkması muhtemel. Benim 10.3.1 sürümünde İPhone 5s var :D . İnşallah 10.3.1 için de çıkar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı