[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

Hissediyorum. 10.3.1 için de jailbreak gelecek. O kadar çok exploit çıkarıldı ki 10.2.1 ve 10.3.1 için. Örneğin Ziva,triple_fetch,KPPLess,Extra_Recipe. Hem 10.2.1 sürümünde de aynı exploitler kullanıldı. 10.3.1 için de çıkması muhtemel. Benim 10.3.1 sürümünde İPhone 5s var :D . İnşallah 10.3.1 için de çıkar.

Ortada bi video dönüyor ama fake diyenler var fakat bazı sağlam kaynaklar gerçek diyor. Bakalım görelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne sahtesi ? XigTeam'i diyosan döneğin tekiydi. Abraham Masri kozunu ortaya koydu video olsun, verdiği İPA dosyası olsun.

Her gün Twitter'ı takip ediyorum. Her gün Y

Ne sahtesi ? XigTeam'i diyosan döneğin tekiydi. Abraham Masri kozunu ortaya koydu video olsun, verdiği İPA dosyası olsun

Yok hocam XigTeam trolledi zaten. Saigon da şimdiki ipası çalışıyor. 4tane cihaza saigon ile jb yaptım. Bahsettiğim "Spring" bakalım görücez fake olduğunu düşünüyorum.

Anladım. Sende mi DevelopApple'ı takip ediyorsun ? Ben o adama güvenmiyorum. Neden diye sorarsan sadece Ziva ve triple_fetch kullanarak İOS 10.3.1 jailbreak yapılması hatta İ7'ye yapılması kolay bişey değil.

Anladım. Sende mi DevelopApple'ı takip ediyorsun ? Ben o adama güvenmiyorum. Neden diye sorarsan sadece Ziva ve triple_fetch kullanarak İOS 10.3.1 jailbreak yapılması hatta İ7'ye yapılması kolay bişey değil.

Bende öyle düşünüyorum xigteam gibi trolleyecek bence. Şuan luca, siguza, tihmstar sessizce çalışıyor.

@specialtr 10.2.1 için IPA dosyası yayınlanmıştı. Bazı hatalardan dolayı kurmaktan vazgeçtim. Daha doğrusu stabil olmadığı yönünde çok mesaj vardı. Merak ettiğim şuan JB kurulmuş cihazlar nasıl tweak ekliyor?
Doğru. Stabil değil. Tweak'i soruyorsan tweak ekleselerde App Sync olmadığı için yani MobilSubstrate olmadığı için yüklediği tweakler telefonlarına "kernel panic" verdirebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı