Sevgili hocam nasılsınız, umarım iyisinizdir. Sınavdan 6-7, son mesajlaşmamızdan 1 yılın üzerinde süre geçmesine rağmen cevap yazdığınıza göre anladığım kadarıyla mesajım yerine ulaşmış. Neyse sadede geleyim, kazanamadım hocam siz haklıydınız, dememi boşuna beklemeyin

. Ama kısmi olarak haklısınız, hakkınızı vermek zorundayım. Yani say 35K, ea 7K geldi, tercih vermedim. Yani teknik olarak siz haklı çıktınız -tabi bunu derken sizin muhtemelen vaktiyle 3-4 net ile girdiğiniz ve aynı kafa yapısında kaldığınız bölümü göz ardı etmemiz gerekiyor- ki böyle demeye devam edelim. Ve burada okuyan, okuyacak arkadaşlara seslenmek istiyorum. Netice de söz uçar lâkin yazı kalır. Diyeceklerime varmadan evvel yukarıdaki Atatürk fotoğraflı arkadaşıma katılmıyorum ve maalesef profil fotoğrafındaki kişiyle hiç uyuşmuyorsun dostum. Bir senede adam gibi çalışarak 50-60 k çok rahat yaparsınız. Bu sıralamalardan sonrası sizin ne kadar istediğinize bağlı, benim gibi yahu birazcık da ea bakayım demezseniz benim 35K yaptığım sıralamayı 25-30 arasına çekersiniz. Daha da iyisini yaparsınız fakat biraz çıtırdan deli olmak ve hani yukarıda arkadaş demiş ya ''11den beri çalışanlar var, size o sıralamaları kaptırmazlar'' bu söz tamamen olmasa da safsatadan ibaret. Arkadaşlar bu bir sıralama sınavı ve sizi farklı yaptığınız ve ani olarak verdiğiniz kararlar öne geçirecek.
@theegementalist sizin kafanızda kurduğunuz teamülü bakış açısına göre de değişmekle beraber bozduğumu düşünüyorum. Ama hocam bu kadar merak ettiğinize göre beni de düşündüğünüz için teşekkür ederim. Söz veriyorum sonuç açıklandığı an aileme bile haber vermeden ilk gelip buraya sizi etiketleyerek haber edeceğim. Bu tabi biraz işin hülyası , açıkçası birazdan diyeceğime bende inanmıyorum, ama belki kim bilir sizi İş Bankası Altın Gençler ödül törenine davet etmek nasip olur.
*Not; Bir şeyi son olarak eklemesem olmazdı. Ben bu sıralamayı okulla beraber yaptım. Yani şunu demek isterim. Mezun iseniz ve gününüz size aitse kesinlikle ilk 20k gelir arkadaşlar. Mezun senesinde 250k'dan 5kya çeken gördüm.