Günde 12 saat uyumaya başladım

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,

Son 1 aydır bu durum başladı. Eğer bir gün gece 1-2 gibi uyursam ertesi gün eve geldiğim gibi uyuyorum, saat 7 gibi uyuyup sabah 8'de geri kalkıyorum.
Böyle bir durum yaşayan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Son 1 aydır bu durum başladı. Eğer bir gün gece 1-2 gibi uyursam ertesi gün eve geldiğim gibi uyuyorum, saat 7 gibi uyuyup sabah 8'de geri kalkıyorum.

Ben hafta içi 11 de yatıp 7 de falan kalkıyorum, hafta sonuda 1-2 de yatıp 9 da kalkıyorum bünyeye göre. Hiç öyle birşey yaşamadım.

Ben hafta içi 11 de yatıp 7 de falan kalkıyorum, hafta sonuda 1-2 de yatıp 9 da kalkıyorum bünyeye göre. Hiç öyle bir şey yaşamadım.

Normalde geceleri 1-2 gibi yatıp sabah 7.30 da kalkıyordum her gün fix böyle idi. 1 aydır ne zaman 1-2 gibi yatsam ertesi gün akşam 7 de yatıp sabah 8 de kalkıyorum.

Ne açıdan kaygı.
Anksiyete deniyor ama sosyal anksiyete ile karıştırma. Her şeyi istemsiz olarak çok fazla düşünmek gibi belirtileri var.

Bir süreden sonra ilerlerse mide sıkıntıları, karın ve baş ağrısı, çok fazla uyuma, ani sinirlenme, okuduğunu anlamama gibi çok fazla soruna yol açabiliyor.

Anksiyete deniyor ama sosyal anksiyete ile karıştırma. Her şeyi istemsiz olarak çok fazla düşünmek gibi belirtileri var.

Bir süreden sonra ilerlerse mide sıkıntıları, karın ve baş ağrısı, çok fazla uyuma, ani sinirlenme, okuduğunu anlamama gibi çok fazla soruna yol açabiliyor.

Bende hiçbiri yok tam aksine hiçbir şeyi umursamam umurumda olmaz bildiğin keyifli bir uyku çekmek için uyuyorum ben.

Selamlar,

Bende de oluyor bu bazen. Pazartesileri çok yorgun oluyorum. Yatıyorum akşam 6-7'de. Sonra bir bakmışım saat sabah 6.30. Yazın mesela neredeyse her gün gece 2'de yatıp 13'te kalkıyordum. Bence garip bir durum değil. Az uyuyup uykusuz kalmaktan iyidir.

Bende de oluyor bu bazen. Pazartesileri çok yorgun oluyorum. Yatıyorum akşam 6-7'de. Sonra bir bakmışım saat sabah 6.30. yazın mesela neredeyse her gün gece 2'de yatıp 13'te kalkıyordum. Bence garip bir durum değil. Az uyuyup uykusuz kalmaktan iyidir.

Benim çalıştığım iş fiziksel güç gerektiren bir işte değil muhasebeciyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı