Günde 14 saat uyumak normal mi?

Hocam bence o öyle değil 10 ile 3 belli bir saati yoktur bunun uyucağınız sattir o sabah uyumuşsunuz ha akşam bence kaç saat uyunduğu kaç saat ayakta kaldıgınız önemli.

Dostum eğer bütçen kısıtlıysa 2.el bir dağ eğer 3-4K var diyorsan 2.el bir yol bisikleti al at kendini dışarı rotaya belli bir yere gerek yok sadece sür o kadar iyi gelecek ki

Dışarı çıkıp yürümek bu kadar zor olmamalı.

Bazen ayağa kalkınca başım dönüyor ayakta duramadığım oluyor yataktan kalkınca kötü oluyor TR şartları hocam artık vücüta hangi vitamin ne eksikse yaşayamıyoruz bile.

Bazen ayağa kalkınca başım dönüyor ayakta duramadığım oluyor yataktan kalkınca kötü oluyor TR şartları hocam artık vücüta hangi vitamin ne eksikse yaşayamıyoruz bile.
Bunun normal olduğunu sanmıyorum.

Benden daha fazla uyuyan ve asosyal birini görünce kendimi yalnız hissetmedim. Ama uyku saatiniz elbette çok fazla. Bende asosyalim ama inanın insanın kendi kendine de olsa yapabileceği çok şeyler var.

Merhaba, hepinize sizce günde 14 saat uyumak normal mi? Ben günde 14 saat uyuyorum her gün yani gece saat 1 de uyuyorum sonra öğlenden sonra saat 3 de uyanıyorum kahvaltı yapıyorum çay içiyorum.

Fazla değil aşırı fazla.

Nickten belli zaten asosyellik ama yaş kaç hocam insanın hiç işi gücü uğraşıcağı bir şey olmaz mı en kötü spora falan başla.

We GO jym!

Sanırım 2.5 saat uyuyorum

Uberman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…