Günde 3 kupa kahve içmek fazla mı?

Bende çok içerim kahve daha yan etkisini görmedim.

Hocam kahve içmediğim zaman hayatımı idame ettiremiyorum. Önce 1 bardakla başladım zamanla vücut alışınca 2 kupaya çıkardım. Yine alışınca 3 kupaya çıkardım. Şimdi de 3 çay kaşığı atıyorken ara sıra 4 çay kaşığı atmaya başladım ama nadiren yapıyorum.

Şu an ki içtiğim kahve Moreno diye bir Alman kahvesi.

Granül kahve önerilmiyor. Filtre kahve öneririm. Doktorlar bunu öneriyor. Zaten ben de bu yüzden başladım

Ben kahvedünyasının kahvesinden alıp french press ile yapıyorum. Ama farklı yapılış şekilleri var. Çok tecrübem yok biraz derya gibi bir konu. Mokapot denilen şeyler var mesela onlarla da yapılıyor. Almayı düşünüyorum ama iş kahve olunca her şeyi pahalı bunların Bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim

Moreno hemen hemen bütün Avrupa'da var, denedim ama aromasi hosuma gitmedi fazla, Nescafe Gold ve lavazzadan baska kahve tadlari fazla hosuma gitmiyor, benim icin sertligi önemli biraz.

Moreno hemen hemen bütün Avrupa'da var, denedim ama aromasi hosuma gitmedi fazla, Nescafe Gold ve lavazzadan baska kahve tadlari fazla hosuma gitmiyor, benim icin sertligi önemli biraz.
Hocam nanemsi bir tat var değil mi Moreno'da?

Filtre kahveyi de deneyeceğim hocam.

Hocam bende içiyordum her gün dediğiniz gibi çarpıntı vs yoktu 2 ay vs oldu kalbim ağrımaya başladı aniden ağrı giriyordu ben bıraktım içmiyorum bu arada ben Nescafe içiyordum. Bence içmeyin 3 kupa.

İşte benim de kastettiğim buydu. Bir şeyi tüketmeden hayatımı idame ettiremiyorum demek biraz yanlışa sürüklenmişiz gibi geliyor bana. Belki de bir süre tamamen bırakıp vücudu dinlendirmek lazım.

Bu arada sabah ilk iş kahve içmeyi de önermiyorlar. Bu konuları araştırmanı öneririm. Şöyle bir açıklama yapmışlar.

Araştırmaya göre kortizol seviyeleriniz sabah 7 civarında zirve yapıyor. Kortizol, size enerji artışı sağlayan bir hormondur, bu nedenle uykusuz değilseniz sabahın erken saatlerinde kendinizi nispeten zinde hissedersiniz. Kortizol azalmaya başladığında kahve tüketmeye başlarsanız en yüksek verimi alırsınız. Bu yüzden sabah geç saatte, kahvaltıdan kısa bir süre sonrası kahve için en iyi zaman.

Hocam doktor Modiwake'in dozunu arttırırsa kahveyi azaltacağım muhtemelen. Çünkü Modiwake ilacı bir uyarıcı ilaç. Kafein ile benzer etki veriyor. Odaklanma enerji vs. sağlıyor.

2 bardağa falan düşürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…