Günde 3 Paket Sigara İçmek

Sigarayı öyle severek içerdim ki burada anlatsam şiir olur... Elimde ballandıra ballandıra tıpkı bir puro içermişçesine. Ne mi yaptım? Aklımı kullandım. Sabahları öksürmeler, hastalıklar vs diye gider bu. Daha ne kadar çekicektim ama çokta seviyordum. Hala daha seviyorum. Ama bana zararı var. Sırf keyif için kendimi zora sokmanın ne anlamı var. Bırakıyorum de!!! Ve at elindeki paketi. Tek seferde at gitsin dolu paketi öfkeyle çöpe attım ve kendime söz verdim. Başka kimseye değil!! Tam 3 ay oldu. Darısı seninde başına...

Dostum ne yapman gerektiğini sen bizden daha iyi biliyorsun ama zor geldiği için yapmıyorsun. 1 tane hayatın var ve sen bunu verimli şekilde yaşa. Sana ilham vermesi için şu videoyu sonuna kadar sıkılmadan izlemeni tavsiye ediyorum. Belki hayat felsefen değişir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Azaltarak devam etmezsen tekrar başlayabilir ya da kendine zarar verebilirsin. Doktora başvurursan daha sağlıklı olur.

Senelerdir sigara içerdim. Azaltarak bitirmeye çalışmak yada dur şu pakeyi bitiriyim daha yok diye sigaraya son verme girişimleri insanın kendini kandırmasından başka bişey değildir. Tek seferde önce zihinde bitirmek gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı