Günde 3 saat çalışarak sayısalda 300 bine girilir mi?

Gecesini gündüzünu geçiren bir insan bence 250k dan iyi yapar diye düşünüyorum bilemedim. Bence yanlış çalışma yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Haklısınız çalışmayı bilmediğimden böyle oldu. Gerçekten çok fazla zaman harcadım ama doğru çalışmadığım için bu kadar az geldi. Yoksa sabah okul, akşam dershane, gece 1-2'ye kadar da kendim çalışıyordum.

Öyle birşey varsa söyle dostum bizde yapalım. Boşuna çalışmayalım. (Günde 15 saat)

Eğer sayısaldan 300k yapmak istiyorsan Fizik, Kimya ve Biyoloji sıkıntı. Matematik başlıca sıkıntı. Eğer temelin yoksa… Matematiğin yanında Problemler ve Geometride var. Madem sayısaldan 300k gibi iyi bir sıralama yapmak istiyorsun iş hayatını bu sene kenara koymalısın. Veya ona göre bir düzen koymalısın. Maddi durumun nasıl bilmiyorum. Ailen yardımcı oluyor mu onuda bilmiyorum. Ama YKS’ye günde 3 saat hazırlanılmaz.

Gecesini gündüzünu geçiren bir insan bence 250k dan iyi yapar diye düşünüyorum bilemedim. Bence yanlış çalışma yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam Türkçe baya iyi gelmiş kitap açmadan nasıl 30 doğru yapabildin biraz bahseder misin?

Hocam peki şuan napiyorsun okuyormusunuz
Hocam maalesef, affedersiniz ama mal usulü bir tercih yaparaktan, Tıbbi görüntüleme bitirdim, ama o zamanki aklım olsa kesinlikle okumazdım. Mezuna kalırdım, çok pişmanım.

Öyle birşey varsa söyle dostum bizde yapalım. Boşuna çalışmayalım. (Günde 15 saat)

Eğer sayısaldan 300k yapmak istiyorsan Fizik, Kimya ve Biyoloji sıkıntı. Matematik başlıca sıkıntı. Eğer temelin yoksa… Matematiğin yanında Problemler ve Geometride var. Madem sayısaldan 300k gibi iyi bir sıralama yapmak istiyorsun iş hayatını bu sene kenara koymalısın. Veya ona göre bir düzen koymalısın. Maddi durumun nasıl bilmiyorum. Ailen yardımcı oluyor mu onuda bilmiyorum. Ama YKS’ye günde 3 saat hazırlanılmaz.
Ya kardeşim adamla dalga mı geçiyorsunuz? 300 Bin yapmak gayet de kolay, sadece okuma yazma bilen adama toplama çıkartma öğretsen 300 Bin yapıyor. Yanlış anlamayın bende 400 Bin yaptım, ama az kafam çalışaydı, biraz daha başına otursam rahat 100.000'e girerdim, ayıp olmasın diye çalışan elemanlar zaten mühendislik kazanıyor. Bu sınav sabah akşam kasılacak bir sınav değil.

1724021764086.png
Hocam, sizin için bir skala, mezun ve Ankara Veteriner arkadaşımda bana yardımcı oldular bu skala için.

Bu arada sanırım Limit-Türev-İntegral kaldırılmış, 300 Bin yapmak için artık sanırsam sadece okuma-yazma bilmekte yetiyor. :D

Son düzenleme:

Artık yapmanın vakti geldi de geçiyor bence ve saatle sınırlandırmayın kendinizi, yapabildiğiniz kadar yapın. Düzenli de çalışın, her gün çalışmaya çalışın.

Hocam maalesef, affedersiniz ama mal usulü bir tercih yaparaktan, Tıbbi görüntüleme bitirdim, ama o zamanki aklım olsa kesinlikle okumazdım. Mezuna kalırdım, çok pişmanım.

Ya kardeşim adamla dalga mı geçiyorsunuz? 300 Bin yapmak gayet de kolay, sadece okuma yazma bilen adama toplama çıkartma öğretsen 300 Bin yapıyor. Yanlış anlamayın bende 400 Bin yaptım, ama az kafam çalışaydı, biraz daha başına otursam rahat 100.000'e girerdim, ayıp olmasın diye çalışan elemanlar zaten mühendislik kazanıyor. Bu sınav sabah akşam kasılacak bir sınav değil.

Eki Görüntüle 2288164Hocam, sizin için bir skala, mezun ve Ankara Veteriner arkadaşımda bana yardımcı oldular bu skala için.

Bu arada sanırım Limit-Türev-İntegral kaldırılmış, 300 Bin yapmak için artık sanırsam sadece okuma-yazma bilmekte yetiyor. :D
Limit türev integral 2027 yks kadar olucak hocamda 300 bin için günde verimli hergün 3 saat çalışırsam başarılı olacağıma inanıyorum.

Hiç ayırmadim diyebilirim sadece biyoloji çalıştım biyoloji temelim sağlam diyebilrim kimya az birşey var matematik temelim hiç yok 4 işlem dışında fizikte hiç bilmiyorum keza bunları halledersem rahat 300 bine girerim diye umuyorum.
Bunları halletmek için günlük 3 saat yetmeyecekmiş gibi gözüküyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı