Günde 8-9 saat mining yapmak zararlı mı?

Verdiğin bilgi yanlış çünkü kartın performansı değişmez. Senelerce kullanılan internet kafe bilgisayarlarında zerre kadar performans düşüşü olmaz. Çünkü bu bir araba ya da motor değil.
Mining yavaşlatıyor. Eskiyor kart. Miningli kart ölü karttır. Değersizdir piyasada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece hafta içi yapacağım yani 5 gün ve sadece günde 8 saat yapacağım çok bir etkisi olur mu acaba ya? Çok kafam karıştı gerçekten.

Günde 8 saat fazla bence eğer tek sisteme sahipsen ve imkanın yoksa yapma hem elektrik faturan fazla gelebilir aşırı enerji yaktığından kazanacağın 0000,1 bilmem ne coini elektrik faturana yansır ve donanımına zarar verebilir mining yapmak istiyorsan bir bütçen olması lazım çünkü.
Mining yapıldığını anlayabilirsen değersiz diyebilirsin. Anlayamayacağına göre her kart aynıdır.

Anlamak zor değil ki testler ile anlaşabilir bence sıcaklık değerleri falan çünkü o kadar saatlerce günlerce açık kalan bir donanım illaki normal karta göre daha fazla ısınır ve enerji tüketir.

Günde 8 saat fazla bence eğer tek sisteme sahipsen ve imkanın yoksa yapma hem elektrik faturan fazla gelebilir aşırı enerji yaktığından kazanacağın 0000,1 bilmem ne coini elektrik faturana yansır ve donanımına zarar verebilir mining yapmak istiyorsan bir bütçen olması lazım çünkü.
Sen o matematikle kâr-zarar hesaplaması yapma.

Matematiksel bir şey demedim ki? Sadece örnek verdim.
0000,1 ne oluyor? Basamakları ikinci sınıfta öğretiyorlardı sanırım.
Anlamak zor değil ki testler ile anlaşabilir bence sıcaklık değerleri falan çünkü o kadar saatlerce günlerce açık kalan bir donanım illa ki normal karta göre daha fazla ısınır ve enerji tüketir.
Daha fazla ısındığını ve enerji tükettiğini kanıtlayamazsın.

Mining yapıldığını anlayabilirsen değersiz diyebilirsin. Anlayamayacağına göre her kart aynıdır.
Bana biri miningli kart satacaktı. GTX 1080 ti. Oyun içi fps değerlerini bi at bakayım dedim. Video attı, internetteki benchmarklar ile karşılaştırma yaptım. Bariz yarı yarıya perfomans düşüşü var . Kart 1060 performansı veriyor, belli yani. Millet keriz değil. Bilmeyen birine satarsan belki.

Bana biri miningli kart satacaktı. GTX 1080 ti. Oyun içi fps değerlerini bi at bakayım dedim. Video attı, internetteki benchmarklar ile karşılaştırma yaptım. Bariz yarı yarıya pefromans düşüşü var . Kart 1060 performansı veriyor, belli yani. Millet keriz değil. Bilmeyen birine satarsan belki.
Kartı 100-105 derece civarı birkaç sene çalıştırdıysa olabilir. Binde bir ihtimal böyle bir şey olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı