holywitcherofrivia
Kilopat
Verebildiğiniz zaman ara verin, örneğin saat başı 3-5 dk gibi. Oturma mesafenizi iyi ayarlayın.
Biz akşam 18:00'da Cs'ye giriyoruz Sabah 10'da çıkıyoruz uykumuzun gelmesi dışında bir problem yok.Bunun cevabı muhtemelen evet eğer evet ise bunu önlemem için ne yapmam lazım? (Azaltamam, zaten 8 saatin 3 saati kendi zevklerim. Diğerleri okul.)
Sağlık açısından zararlı olduğunu bilin ve insanlara önermeyin lütfen bu tip rutinleri. Özellikle de büyüme çağında, yaşı küçük kişilere.Biz akşam 18:00'da Cs'ye giriyoruz Sabah 10'da çıkıyoruz uykumuzun gelmesi dışında bir problem yok.
Sağlık açısından zararlı olduğunu bilin ve insanlara önermeyin lütfen bu tip rutinleri. Özellikle de büyüme çağında, yaşı küçük kişilere.
Sorun oturmak değil hocam. Aydınlık-karanlık ve gece-gündüz düzeni insan vücudu için de geçerli. Belirli hormonların salgılanması, beyin fonksiyonlarının korunması, özellikle de büyüme ve gelişme için gece uykusuna gerek var maalesef.Hocam her maç sonu 5 dakika mola veriyoruz zaten.3 Maçta bir 15 dakikaya çıkıyor.O kadar saat zaten oturamaz kimse hiç mi karnın açılmaz hiç mi susamazsın.
Hocam mesajımı düzenledim bi okuyun derim.Sorun oturmak değil hocam. Aydınlık-karanlık ve gece-gündüz düzeni insan vücudu için de geçerli. Belirli hormonların salgılanması, beyin fonksiyonlarının korunması, özellikle de büyüme ve gelişme için gece uykusuna gerek var maalesef.
O kişiden kişiye değişir yani gözü çok hassas olan kişi de çok fazla bakamaz o ekranlara.Hatırladığım kadarıyla monitörlerde mavi ışın veya mavi ışık muhabbeti vardı. Bunun koruması olan monitörler mevcut. Zaten bazı monitörlerin ön plana çıkan özelliklerinde görebilirsiniz. Örnek vermek isterdim fakat bahsettiğim monitörleri hatırlamıyorum.
Bunun dışında ekran parlaklığınızı olabildiğince azaltın. Parlaklık olayı işi bitiriyor, parlaklıktan dolayı göz sağlığı etkilenen kişiler hakkında yapılan haberleri okuyabilirsiniz.
Hatırladığım kadarıyla monitörlerde mavi ışın veya mavi ışık muhabbeti vardı. Bunun koruması olan monitörler mevcut. Zaten bazı monitörlerin ön plana çıkan özelliklerinde görebilirsiniz. Örnek vermek isterdim fakat bahsettiğim monitörleri hatırlamıyorum.
Bunun dışında ekran parlaklığınızı olabildiğince azaltın. Parlaklık olayı işi bitiriyor, parlaklıktan dolayı göz sağlığı etkilenen kişiler hakkında yapılan haberleri okuyabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.