Gündem Olayları

Makaleler
1
Beyler Bayanlar şu 3 konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
1-Lgbt
2-Türkiye gidişatı
3. Suriye meseleleri

Benim düşüncem:
1-Örfe ters düşenler revaçta. Şimdi şöyle lgbt üyesi olabilirsin ama kafanda Gökkuşağı renkleri ile bezenmiş bir şeyle yakıp yıkamasın. Sokakta açık saçık gezemezsin. Erkek olup erkekle öpüşemesin.
2-Gidişata iyi diyemezsin ama şu anki durumda bundan iyi yönetebilecek görmüyorum. Gösterin.
3-Bir korku salınmalı takibi yoksa Hakkari Hatay sabah akşam bombalanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.)Kim ne yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez.

2.)Gidişat savunma açısından çok iyi fakat ekonomi ve açlık sınırı için aynı şeyi söyleyebilmemiz mümkün değil. Her ülkede aynı olduğu gibi bizim ülkemizdede zenginler daha zengin olurken alt tabaka fakirleşiyor. Bu kabul edilemez.

3.)Suriye meselesine gelirsek sınırlar mutlaka korunmalı şu an kontrol ettiğimiz bölgelerde bizim paramız kullanılıyor bizim açtığımız kurumlar kullanılıyor bu ileri dönük bir yatırım örnek Hatay referandum yapılarak topraklarımıza katabiliriz. Aynı şey Irak içinde geçerli herhangi bir iç savaşta ülkemizin Musul ve Kerkükte hak iddia etme hakkı mevcuttur. Bu da türkmen cepheleri için açılan yeni bir kapı demektir.

Beyler Bayanlar şu 3 konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
1-Lgbt
2-Türkiye gidişatı
3. Suriye meseleleri

Benim düşüncem:
1-Örfe ters düşenler revaçta. Şimdi şöyle lgbt üyesi olabilirsin ama kafanda Gökkuşağı renkleri ile bezenmiş bir şeyle yakıp yıkamasın. Sokakta açık saçık gezemezsin. Erkek olup erkekle öpüşemesin.
2-Gidişata iyi diyemezsin ama şu anki durumda bundan iyi yönetebilecek görmüyorum. Gösterin.
3-Bir korku salınmalı takibi yoksa Hakkari Hatay sabah akşam bombalanır.
Yabancı ülkede senin benim yasımdakiler okula "kendi arabasıyla" gidiyor. Sen ve ben ise otobüsle gidiyoruz 10 yıl çalışıp o begenmediginiz yabancı ülkede ki okula giden cocugun arabasını anca alabiliyoruz. Simdi bana iyi yönetiliyor tatavaları yapma, az araştır bak gör, 18 yıl önceki merkez bankası rezervlerimize, enflasyon oranına şimdi de aç bak gör. Paramız degersizlesiyor.

Ha bu arada sana bugün Avrupa, Kuzey Amerika vize verse koşarak gidersin, neden gidiyorsun hani iyi yönetiliyorduk?

Kız kızı öper de, erkek erkeği öper de... Kimse de karışamaz. Homofobik insanlardan gerçekten öyle tiksiniyorum ki anlatamam. Türkiye'nin gidişatı iyi falan da değil. Gün geçtikçe b*k çukuruna dönüyor, kim ne derse desin. Ben de isterim ülkemde böyle sorunlar olmasın, geçim sıkıntısı olmasın, eşcinsellere karşı böyle tavırlar olmasın. Ancak bazıları yönetmeyi, çiftlik yönetmek zannediyor. Cahillik Türkiye'nin en büyük düşmanıdır.

Benim akıllı kardeşim (!). Mizah yapayım derken yanlış şeyler söyleme. Sokakta seninde kardeşin geçiyor. Düşünsene o manzarayı görüyor, psikoloji nasıl etkilenir?

Psikolojisi etkilenmez. İlk başta garip gelebilir ama bunun tercih olmadığını, onların böyle doğduğunu duyunca olayı anlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı