Günlük kullanımda Ani takılmalar

Ra s

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2019
Mesajlar
128
Yer
Ashina Castle
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
YouTube üzerinden video izlerken bile saniyelik takılmalar yaşıyorum. Isınmayla alakalı olabileceğini düşünüp temizlik macun işlerini hallettim yine olmadı. İşlemciyi düşük güç modunda da çalıştırsam yüksek performansta da çalıştırsam değişen bir şey olmuyor. 45 50 derecelerde bile video izlerken dakikada bir takılmalar oluyor saniyelik. Tabi oyun içerisinde de olmakta. Malwarebytes ve Windows Defender ile tarama yaptım fakat bir sonuç alamadım. i5 8300H 1050 4 GB 8 GB RAM olan laptop kullanıyorum. Nasıl çözebilirim yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama içerisinden birçok bölümden tarama yapın. Özellikle sadece temizleme değil, HDD/SSD birleştirme, optimize etme özellikleri var. Kısacası SSD biraz daha hızlı çalışacak.
uygulamanın deneme sürümü bulunmuyor malesef çoğu özellikten mahrum bırakılmış demo sürümü var. Para iadeli bir deneme sürümü mevcut.
 
Uygulamanın deneme sürümü bulunmuyor maalesef çoğu özellikten mahrum bırakılmış demo sürümü var. Para iadeli bir deneme sürümü mevcut.

Hayır, alakası yok. Ben deneme sürümünde her özellik açık. Buraya tıklamanız lazımdı:

AVG.png


 
Hayır, alakası yok. Ben deneme sürümünde her özellik açık. Buraya tıklamanız lazımdı:

Eki Görüntüle 1027096

göremeyince başka bir site üzerinden indirdim. Uğraştırdım çok teşekkürler.
 
Göremeyince başa bir site üzerinden indirdim. Uğraştırdım çok teşekkürler.

Başka yerlerden indirmeyin hocam. İçinden virüs falan çıkar sonra bana suçu atmayın. Verdiğim link resmi. Ayrıca uğraşmadım bile, rica ederim.
 

Geri
Yukarı