Günlük kullanımda Cryptotab tarayıcısını kullanarak BTC kazanmak

Hocam benim düşüncem işlemciyi ekran kartını sömürüyor ve güvenli değil (1, 2 gün kullanmıştım)
Önermem
Anladım hocam. Bakalım günlük kullanım olarak kullanıyorum yani PC yi sürekli açık bırakma taraftarı değilim bende. Yani sadece bir nevi tarayıcı tercihi ve getirdiği ufak mining özelliğinden yararlanıyorum.

CrytoTab'i maximum güç ile kullanıyorum (yaklaşık 3000 h/s)
Sıcaklık değerlerim genel olarak ise fotoğrafdaki şekilde.
 

Dosya Ekleri

  • ekrankarti35.png
    ekrankarti35.png
    151,6 KB · Görüntüleme: 62
  • tempaturebtc.png
    tempaturebtc.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 57
Hocam elektrik tüketimi ve kazancı karşılaştırmanız lazım? Şahsen ben hep pc başındayım ama işlemci zaten bana lazım :))

o fotoyu kaç saat sonra çektiniz. Btc meblağı yazanı.
 
Hocam elektrik tüketimi ve kazancı karşılaştırmanız lazım? Şahsen ben hep pc başındayım ama işlemci zaten bana lazım :))

o fotoyu kaç saat sonra çektiniz. Btc meblağı yazanı.
Yaklaşık bu tarayıcıya geçeli 2 gün falan oldu, bilgisayarı günlük kullanım/oyun için kullandığımdan elektrik masrafı ve kazım yaparak getirilen kar ile çok ilgilenmiyorum önemli olan bu sistemde başkalarının benim linkimden bu tarayıcıyı kullanması, bu şekilde daha çok kazandırır.
Ayrıca sistem çok optime bir şekilde çalışıyor fakat yine de cpu kullanımını düşürmek isterseniz düşürebiliyorsunuz.

Hocam deniyorum bakalım uzun vadede birikim yaptırır az bir şey(referanslarınıza bağlı tabi eğer çok kişi sizin sayenizde sisteme gelirse ve o gelenler de başkalarını getirirse çok çok fazla kazandırır) eğer sizde denemek isterseniz CryptoTab Browser - Lightweight, fast, and ready to mine! bu linki kullanırsanız mutlu olurum.

Evde takılıyoruz öyle bu korona günlerinde bari biraz internetin bu farklı nimetlerinden de yararlanalım dedik bakalım uzun vadede neler olacak 🙂
 
Anladım hocam. Bakalım günlük kullanım olarak kullanıyorum yani PC'yi sürekli açık bırakma taraftarı değilim bende. Yani sadece bir nevi tarayıcı tercihi ve getirdiği ufak mining özelliğinden yararlanıyorum.

CrytoTab'i maximum güç ile kullanıyorum (yaklaşık 3000 h/s)
Sıcaklık değerlerim genel olarak ise fotoğrafdaki şekilde.

Hocam hiç para kazandınız mı?
 
Yani işlemcinizi tanımadığınız bir şirketin, yada şahsın yazılımı için çalıştırıp, üzerine sisteme daha fazla adam gelmesi için referans link oluşturup yine bu tanımadığınız yazılımın sahibine adam topluyorsunuz.

Zaten kişisel verilerimizin ele ayağa düştüğü bir zamanda birde işlemci gücümü, parasını ödediğim enerjiyi (kuruş da yaksam parasını ben ödüyorum) de bu adamların hizmetine sunmak sizce mantıklı mı? İşin sonunda sisteme ne kadar adam dahil ederseniz edin kazanan yine bu şemanın en üstündekiler olacak. Siz sadece bu mekanizmadaki küçük bir dişli olarak kalacaksınız. Dolandırılmak değil de kullanılmak diyelim.
 
Arada, aracı olarak medencilik yapmaya olumlu bakmıyorum.
Aracı kendi komisyonunu alacak. Parayı borsaya çekip, TL'ye çevirdiğiniz zaman ilerde vergisi geldiğinde cücük kadar bir şey kalacak.
 
Bak dostum 50 milyon insan da olsa bu bir saadet zinciri.

Senin bu forumda konu açıp referansınla insanları çekmeye çalışman gibi.

Elektrikten zarar ettiğin bir platform. Adam senden 1 tl kazanıp sana 10 kuruş veriyor ve diyorki varsa senin arkadaşın gel beraber yolalım. Bu sitelerden emeğine değecek kadar para kazananlar senin gibi insanları çekmeye çalışıp BAŞARANLARDIR.
 
Hocam ben CryptoTab Browser dan toplamda 5000 Satoshi ödeme aldım
Sistem dolandırıcı değil fakat yavaş kazanıyorsunuz
Benim hızım 1500 idi.
Yaklaşık 2-3 ayda kazandım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı