Günlük tutan kişiler var mı?

Evet tutuyorum ben de. Tutacaksan sana tavsiyem telefon veya bilgisayar ile değil kağıt kalem kullanarak tut. Çünkü insanın kendisini ifade etmesi, içindekileri dışarı aktarması insana iyi geliyor. Zaten farkı sen de anlarsın.

Haklısınız. Bilgisayar, telefonla günlük tutulmaz. Zaten gün boyu ekrana bakıyoruz, biraz da uzak duralım. Defter en iyisi.

Geçen sene sadece aklıma gelen şeyleri yazdığım bir defterim vardı. Bazen bir günde saatlerce yazdığım oluyordu bazen de haftalarca yazmadığım oluyordu ama rahatlamama çok yardımcı oluyordu. Tabii defteri her zaman yanımda taşıyordum biri okumasın diye bir arkadaşın kolunu morartmışlığım bile var. 😀

İyi akşamlar hepinize. Arkadaşım uzun zamandır günlük tutuyor, açıkçası benim de hoşuma gitti bu durum. Belki ben de tutarım. Aramızda günlük tutan olan hocalarım var mı?

İyi akşamlar. Ben genelde video olarak tutarım güzel anılarımı ve kötü anılarımı. Normal günlerimi de yazarım. Yazmak hoşuma gitmez.

Yazın hocam yazın. Terapi gibi. Ben 2-3 senedir tutuyorum yani bu covid-19 virüsü çıktığından beri falan işte oradan ilham geldi zaten. Hala devam ediyorum. Tabi her gün yazma yani. Her sayfayı o sıkıcı rutininle mi dolduracaksın? Hayır elbette. Misal bir gün arkadaşların sana sürpriz yapar onu yazarsın veya şirkette falan çalışıyorsan terfi alırsın onu yazarsın. Ve yahut birisi sana çok kötü davranır dedikodunu kağıda yazıp yaparsın. Bir de küfür falan edersin rahatlarsın. Kısaca günlük yazın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı