S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 5 Nisan 2025 #1 Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar.
Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 S.Ganacci dedi: Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Benim günüm değişmediği için tutmuyorum. Kalk. Yemek ye. Oyun. Yat.
S.Ganacci dedi: Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Benim günüm değişmediği için tutmuyorum. Kalk. Yemek ye. Oyun. Yat.
Millennial Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Nisan 2025 #3 S.Ganacci dedi: Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Sadece onemli gunlerde, onemli bir sey oldugunda, farkli bir sey hissettigim zaman. Dijitale yazarim, donup okumasi zevkli oluyor tavsiye ederim.
S.Ganacci dedi: Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Sadece onemli gunlerde, onemli bir sey oldugunda, farkli bir sey hissettigim zaman. Dijitale yazarim, donup okumasi zevkli oluyor tavsiye ederim.
KS KS S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 5 Nisan 2025 #4 Millennial dedi: Sadece onemli gunlerde, onemli bir şey oldugunda, farkli bir şey hissettigim zaman. Dijitale yazarim, donup okumasi zevkli oluyor tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum yazmayı. Düşünmüyor değilim. Tüm yaşadıklarımı bir deftere dökiyim diyorum.
Millennial dedi: Sadece onemli gunlerde, onemli bir şey oldugunda, farkli bir şey hissettigim zaman. Dijitale yazarim, donup okumasi zevkli oluyor tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum yazmayı. Düşünmüyor değilim. Tüm yaşadıklarımı bir deftere dökiyim diyorum.
Millennial Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Nisan 2025 #5 S.Ganacci dedi: Düşünüyorum yazmayı. Düşünmüyor değilim. Tüm yaşadıklarımı bir deftere dökiyim diyorum. Genişletmek için tıkla... tum yasadiklarin daha iyi olur ama bilemiyorum ben yazamam sahsen o derecede.
S.Ganacci dedi: Düşünüyorum yazmayı. Düşünmüyor değilim. Tüm yaşadıklarımı bir deftere dökiyim diyorum. Genişletmek için tıkla... tum yasadiklarin daha iyi olur ama bilemiyorum ben yazamam sahsen o derecede.
KS KS S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 5 Nisan 2025 #6 Millennial dedi: Tum yasadiklarin daha iyi olur ama bilemiyorum ben yazamam sahsen o derecede. Genişletmek için tıkla... Zaten tüm yaşadıklarımı yazmış olsam, koca bir deftere sığmaz. O yüzden ben bilgisayara yazarım öyle daha iyi olur sanırım. Elim yorulacağına parmaklarım yorulsun misali.
Millennial dedi: Tum yasadiklarin daha iyi olur ama bilemiyorum ben yazamam sahsen o derecede. Genişletmek için tıkla... Zaten tüm yaşadıklarımı yazmış olsam, koca bir deftere sığmaz. O yüzden ben bilgisayara yazarım öyle daha iyi olur sanırım. Elim yorulacağına parmaklarım yorulsun misali.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 5 Nisan 2025 #7 Eskiden yazıyordum, son yazımdan bu yana çok uzun zaman oldu. Her yıl sonu öncekini yakmak zor geliyor ne yalan söyleyeyim.
Eskiden yazıyordum, son yazımdan bu yana çok uzun zaman oldu. Her yıl sonu öncekini yakmak zor geliyor ne yalan söyleyeyim.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 5 Nisan 2025 #8 Önceden tutuyordum sonradan bıraktım.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #9 Hayır, tutmuyorum. Önceden bir süre tutmuştum, sonradan sıkıcı gelmeye başladı.
sirstabil Picopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #10 S.Ganacci dedi: Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Şahsen tutuyorum, deftere yazıyorum bana çok iyi geliyor gün kapanışlarında biraz da olsa rahatlatıyor.
S.Ganacci dedi: Selamlar, Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Şahsen tutuyorum, deftere yazıyorum bana çok iyi geliyor gün kapanışlarında biraz da olsa rahatlatıyor.