Günlük tutuyor musunuz?

Günlük tutuyor musunuz?

• Evet

Oy: 1 6,7%
  • Hayır

Oy: 14 93,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15

241212

Kilopat
Makaleler
2
Selamlar,

Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz?

Saygılar.

Selamlar,

Evet Technopat üyeleri günlük tutuyor musunuz? Tutarken deftere mi yazıyorsunuz yoksa bilgisayara mı yazıyorsunuz?

Saygılar.
Sadece onemli gunlerde, onemli bir sey oldugunda, farkli bir sey hissettigim zaman. Dijitale yazarim, donup okumasi zevkli oluyor tavsiye ederim.

Sadece onemli gunlerde, onemli bir şey oldugunda, farkli bir şey hissettigim zaman. Dijitale yazarim, donup okumasi zevkli oluyor tavsiye ederim.

Düşünüyorum yazmayı. Düşünmüyor değilim. Tüm yaşadıklarımı bir deftere dökiyim diyorum.

Tum yasadiklarin daha iyi olur ama bilemiyorum ben yazamam sahsen o derecede.

Zaten tüm yaşadıklarımı yazmış olsam, koca bir deftere sığmaz. O yüzden ben bilgisayara yazarım öyle daha iyi olur sanırım. Elim yorulacağına parmaklarım yorulsun misali.

Hayır, tutmuyorum. Önceden bir süre tutmuştum, sonradan sıkıcı gelmeye başladı.

Selamlar,

Saygılar.

Şahsen tutuyorum, deftere yazıyorum bana çok iyi geliyor gün kapanışlarında biraz da olsa rahatlatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…