Az öncesi 7. sınıfsa şu an liselisin diye tahmin ettim ama üniversite çağında olup böyle düşünüyorsan bir şey demeyeceğim.Yaşımı forumda belirtmemeyi tercih ediyorum ancak az üniversite çağında olduğumdan emin olabilirsiniz.
Az öncesi 7. sınıfsa şu an liselisin diye tahmin ettim ama üniversite çağında olup böyle düşünüyorsan bir şey demeyeceğim.Yaşımı forumda belirtmemeyi tercih ediyorum ancak az üniversite çağında olduğumdan emin olabilirsiniz.
Harbi yasak mı acaba?
Cinsellikle aşk iç içedir. Biri olmadan diğeri olmaz.
Hatta cinsel dürtüler yoksa aşk söz konusu bile değildir.
Paran varsa istersen Tanju Özcan ol herkes erkekli kızlı peşinden koşar.Ben de kısasından yorumlayayım. Milletin birbirine tahammülü kalmadı arkadaşlar. Erkek kız fark etmeksizin arkadaş olarak bile umursamıyor insanlar artık. Biriyle iki muhabbet kurayım tanışayım diyorsun en fazla 2 gün sonra unutuyor seni. Konuşmaya yanaşmıyorlar bile zaten. Normal ilişkilerde de geçerli bu tipin ilgi çekici değilse yok denecek kadar az kişi sana ilgi gösterir. Arkadaşlık kurarken bile tipe bakıyor insanlar malesef.
Banada attılar kral 28 Kasım gecesi sendeyim randevulaşma kimseyle haYav doktor, nasıl yedin profil banını be![]()
Az öncesi değil en az 5-6 sene öncesi için. Açıklamak gerekirse;Az öncesi 7. sınıfsa şu an liselisin diye tahmin ettim ama üniversite çağında olup böyle düşünüyorsan bir şey demeyeceğim.
Bu konuda son yorumu olucak kişi benim. Ama neden yorum yapmıyayım. Bence artık liseli (Ergen) denen gruptakiler sadece zevk için ilişki kuruyor. O Y kuşağının kafasındaki o tatlı hayaller elini tutayım diye çabalama falan yok. Zaten sevgili oluyorlar ertesi gece kız kucakta oğlan yatakta.Çoğunlukla (özellikle lisede) insanlar, sadece "sevgilim var" diyebilmek için ilişki kuruyor veya başka amaçlarla (öpüşme, cinsellik konuşma vb.) İlişki yaşıyorlar. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla, bu tür ilişkiler genellikle en fazla 2 ay sürüyor. Ayrıca, lisede tanışıp evlenenini hiç görmedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bende diyorum niye hiç sesi sedası çıkmıyor. Şu geçenki eleman yüzünden mi yedin?Banada attılar kral 28 Kasım gecesi sendeyim randevulaşma kimseyle ha.
Bu konuda son yorumu olacak kişi benim. Ama neden yorum yapmıyayım. Bence artık liseli (ergen) denen gruptakiler sadece zevk için ilişki kuruyor. O y kuşağının kafasındaki o tatlı hayaller elini tutayım diye çabalama falan yok. Zaten sevgili oluyorlar ertesi gece kız kucakta oğlan yatakta. Bu arada girməyin kardeşim sakin fanteziye falan. Uyuşturucudan beter yemin ediyorum. Ergenliğe girdiğimden bugüne aradan seneler seneler geçti. Ne okullar bitti ne olaylar yaşadım. Halendaha mazoşizm bdsm kölelik fetişlerinde turluyoruz. Bana bunları hangi dallama öğretti bilmiyorum ama onu bulduğum yerde 2. özlem gürses vakası olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.