- Makaleler
- 1
Bende diyorum niye hiç sesi sedası çıkmıyor. Şu geçenki eleman yüzünden mi yedin?
30 Kasım gecesi senin profile bir ziyaret yapacağım hocam.
Bende diyorum niye hiç sesi sedası çıkmıyor. Şu geçenki eleman yüzünden mi yedin?
Yazmıyordu birşey. Profil mesajı yasağı 3 gün diye bildirim geldi sadece onayla dedi bende tmm dedim gitti sonra o mesaj.Ban sebebi neymiş hocam?
Fena agresif tutamıyor kendini.Konu altında böyle terimlerden bahsetmesek daha iyi olur, bahsettiğiniz terimleri sansürlerseniz veya sürprizbozan içine alırsanız daha iyi olur.
Ulan var ya, gece gece güzel güzel sohbet ederken birden baskın yedikYazmıyordu birşey. Profil mesajı yasağı 3 gün diye bildirim geldi sadece onayla dedi bende tmm dedim gitti sonra o mesaj.
Konu kilitlenir falan ondan dolayı belirtmek istedim.Fena agresif tutamıyor kendini.
Rezerve ettim bekliyorum hocam.30 Kasım gecesi senin profile bir ziyaret yapacağım hocam.
Hocam milyarder de olsanız biri sizi tanımaya uğraşmıyorsa koşmaz. Buradaki sorun o. Tanımaya çalışan kalmadı ki para için koşsun. Çok garip bir devir.Paran varsa istersen Tanju Özcan ol herkes erkekli kızlı peşinden koşar.
Rezerve ettim bekliyorum hocam.
Sildim hocam o mesajı sorun yok.Konu kilitlenir falan ondan dolayı belirtmek istedim.
Forumun zevkinin yüzde 60'ı profil mesajlarından geliyor valla.Değerini bilemedim profil mesajlarının.
28 Kasım'da kapına kul köpek olucam!Rezerve ettim bekliyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.