Güray aydın hipertrofi programı nasıl?

Güray aydın'ın hazırladığı 5 günlük PPL programı nasıl? Program: GURAY’s HYPHERTROPHY no.1.pdf

Yapsam güzel olur mu? Değiştirilecek tarafları var mı? Bana kol biraz az gibi geldi, haftada 8 set triceps, 12 set biceps var.

Hocam yüksek hacim demişsiniz ama bana az geldi mesela ben göğüse haftalık 30 set falan giriyorum burada haftalık 15 set falan ben bir günde 15 set giriyorum göğüse haftada 2 kere olacak şekilde, sırta da omuza da aynı. Bicepse 3 hareket 4-3-3 10 set giriyorum bir günde, tricepse 3 hareket 4-3-3 10 set giriyorum yine bir günde ikisini de haftada iki kere giriyorum haftada 20 set biceps, triceps, 30 set göğüs, sırt, omuz giriyorum. Yanlış mı sizce?

Hocam yüksek hacim demişsiniz ama bana az geldi mesela ben göğüse haftalık 30 set falan giriyorum burada haftalık 15 set falan ben bir günde 15 set giriyorum göğüse haftada 2 kere olacak şekilde, sırta da omuza da aynı. Bicepse 3 hareket 4-3-3 10 set giriyorum bir günde, tricepse 3 hareket 4-3-3 10 set giriyorum yine bir günde ikisini de haftada iki kere giriyorum haftada 20 set biceps, triceps, 30 set göğüs, sırt, omuz giriyorum. Yanlış mı sizce?
Çok fazla. Setler tükenişe yakınsa kas başına bir antrenmanda 6-8 çalışma setini geçmenin faydası değil zararı olur bunun ötesi herhangi bir ekstra uyarı sağlamıyor. Ilgili grafikleri ve kaynakları koydum oraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı