Yurtdışı satan güvenilir facebook satıcılar var 40-42k arası iphone 15 pro max aynı şekilde 4+4Merhaba ailem yurt dışına gidiyor. Hazır gitmisken iPhone 14 Pro aldırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 38.000 TL'ye denk geliyor. Bu da çok uygun 4+4 8 ay kullanırım çok problem değil. Garanti meselesi nasıl işliyor?
Ben yerinde olsam ugrasmam 40k s24 ultra yazılım kayıtlı alır geçerim.Merhaba ailem yurt dışına gidiyor. Hazır gitmisken iPhone 14 Pro aldırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 38.000 TL'ye denk geliyor. Bu da çok uygun 4+4 8 ay kullanırım çok problem değil. Garanti meselesi nasıl işliyor?
Öyle bir seçeneğim yok maalesefMantıklı. Şu an alıp kullanmaya başlarsanız 13 aylık bir kullanım sunuyor size. O süre zarfında para biriktirip TR de yurt dışı bir 13 Pro alır değişip kullanabilirsin. Ya da TR bir iPhone alır beraber dolaştırırsın.
Seyide sormak istiyorum şimdi garantisi olmayacak ya mesela fppro gibi servislerde yaptırsam olası bir durumda fiyatu ne olurMantıklı. Şu an alıp kullanmaya başlarsanız 13 aylık bir kullanım sunuyor size. O süre zarfında para biriktirip TR de yurt dışı bir 13 Pro alır değişip kullanabilirsin. Ya da TR bir iPhone alır beraber dolaştırırsın.
Öyle bir seçeneğim yok maalesef
Seyide sormak istiyorum şimdi garantisi olmayacak ya mesela FPPRO gibi servislerde yaptırsam olası bir durumda fiyatu ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.