Güvenilir elektronik sigara sitesi önerisi

Yerli forumlara bakmanızı tavsiye ederim. Referanslı tedarikçileri var. Şu zamana kadar 6-7 defa alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım.
Yerli forum dediğiniz nedir ben puff alcam nerden almalıyım

Buharkeyf1.com öneririm birçok kez alışveriş yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca IBAN üzerinden adreslerine para göndererek alışveriş yaparsanız yanlış hatırlamıyorsam %5 indirim yapıyorlar.
Kanka kesin geliyor mu orjinal mi

Hocam selam dumandeğilbuhar sitesini öneririm şimdiye denk hiç sorun yaşamadım çevremde de çok kullanıcı var kimseden kötü bir geri dönüş almadım.

Kanka ben hazır coilli kartus ıcınde olan kolay e sigara almak ıstıyorum en ıyısı bu mınıfıt mı smok solusmu bılemedım sıte bende var alabileceğim yer var ama en ıyısı hangısı onu anlamadım

Kanka ben hazır coilli kartus ıcınde olan kolay e sigara almak ıstıyorum en ıyısı bu mınıfıt mı smok solusmu bılemedım sıte bende var alabileceğim yer var ama en ıyısı hangısı onu anlamadım.

Biraz geç dönüş yapıyorum üzgünüm. Buharkeyf1.com ve podmodburada.com'u öneririm. Gönderdikleri ürünler orijinal ve sıkıntısız. Diğer sitelerden alışveriş yapmadım henüz bir şey diyemem. Justfog minifit s kullanmıştım. Gayet tatlı bir cihaz. Gerçekten çok küçük. Elde görenler USB bellek sanıyor bazen o kadar minik bir cihaz. Ancak cihazı bırakmak zorunda kaldım. Çünkü aleti istediğiniz gibi masanın üzerine bırakamıyorsunuz yatay şekilde koymanız gerek. Fakat bu şekilde çekim yaptığınız kısma pamuğun içerisinden likit sızıp çekim yaparken ağzınıza likit gelebiliyor. Aynı şey cebinizdeyken de oluyor. Cihaz çok küçük olduğu için cebinizde yan yatıyor ve aynı senaryo gerçekleşiyor. Kartuşun içine peçete sokup fazlalık likiti almak gerekiyor. Bu da bir zaman sonra insanın canını sıkıyor. Bunun dışında bir problem yaşamadım.

Türkiye'de iki tane esigara forum sitesi var. Biri sihirlibuhartv, diğeri esfvape. Sihirlibuhartv daha butik forum ancak sağlam kaynağa sahip. Her ikisi de satıştan ziyade üyelerin buluşma noktası olma mantığını güdüyor. Ancak yine her ikisinde de tamamen güvenli alışveriş yapılabilir mi? Maalesef hayır. Aylar önce örneğin Esfvape'de referanslı, yetkili kabul edilen bir satıcının aylarca sahte ürün sattığı ortaya çıkmış, satıcıdan önce buna tepki koyanlar cezalandırılmıştı. Hasılı esigara alacaksanız, şans sizinle olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı