Güvenilir internet sağlayıcısı önerisi

Netspeed çağrı merkezine 7/24 ulaşabiliyorsunuz. TurkNet öyle değil TurkNet çağrı merkezine ulaşamıyorsunuz sadece destek bileti açıp size dönüş yapıyorlar.
Turknette uygulamadan destek kaydı açıyorsunuz ve maksimum 10 dakika içinde sizi arıyorlar, 7/24. Bence bu çağrı merkezinden çok daha pratik. Yarım saat müşteri temsilcisine bağlanmak için sayıdan sayıya tıklamıyorsunuz.
Hocam Türknet bütçemizi aşıyor.
Aşağıdaki kampanya ile 6 ay %50 indirim alabilirsiniz. F/p oranı alacağınız hıza göre değişir. 75-100mbps alabiliyorsanız Turknet Telekom'dan uygun. 30-40 için daha uygun operatörler tercih edebilirsiniz. Comnet alabileceğiniz en ucuz bilindik internet olabilir belki, ama müşteri hizmetleri sorunlu, direk yok diyebilirsiniz.

Hocam Kablonet'in yanında şu modemi kullanın diye bir video var çekim gücü için bir bakın size verilen modem Infinity 404 muhtemelen rezalet bir şey daha önce Kablonet de şu modem ile de kullanmıştım eski modem arıza yapınca bu h&d NE1611C modem ile değiştiler Infinity 404'e göre çekim gücü olarak daha iyi idi isterseniz şu videoda ki modemi alarak deneyebilirsiniz Infinity kullanıyorsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam Mi Router 4A modelini aldım videodaki gibi ve 3 4 gündür mükemmel çalışıyor ve evin her yerinden wifi ile max download hızı alıyorum

Hocam Mi Router 4A modelini aldım videodaki gibi ve 3 4 gündür mükemmel çalışıyor ve evin her yerinden Wi-Fi ile Max download hızı alıyorum.

Memnun musunuz hocam yani :)

Hocam Mi Router 4A modelini aldım videodaki gibi ve 3 4 gündür mükemmel çalışıyor ve evin her yerinden Wi-Fi ile Max download hızı alıyorum.

Hocam eğer evde bir başka kişi sürekli indirme veya yükleme yapıyorsa siz ve bir başkası interneti kullanırken hız düşüşü pinglerin fırlaması gibi sorunlar yaşarsanız bu videoya da bir göz atmanızı tavsiye ederim başka birisi interneti sömürürken siz paket kaybı yaşarsınız bu videoda olan yöntemi mi 4A ya uygulayabilirseniz herkes eşit bir paket kullanır hız düşüşü yaşamazsınız. Düzeltme bu işlem Linux bilgisi gerektirir hocam bilginiz yoksa uygulamayınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam eğer evde bir başka kişi sürekli indirme veya yükleme yapıyorsa siz ve bir başkası interneti kullanırken hız düşüşü pinglerin fırlaması gibi sorunlar yaşarsanız bu videoya da bir göz atmanızı tavsiye ederim başka birisi interneti sömürürken siz paket kaybı yaşarsınız bu videoda olan yöntemi mi 4A ya uygulayabilirseniz herkes eşit bir paket kullanır hız düşüşü yaşamazsınız.

Bu video da detaylı bilgi var sizin kullanım tipinize kalmış hocam sadece siz kullanıyorsanız gerek yok.

Son düzenleme:

Hocam eğer evde bir başka kişi sürekli indirme veya yükleme yapıyorsa siz ve bir başkası interneti kullanırken hız düşüşü pinglerin fırlaması gibi sorunlar yaşarsanız bu videoya da bir göz atmanızı tavsiye ederim başka birisi interneti sömürürken siz paket kaybı yaşarsınız bu videoda olan yöntemi mi 4A ya uygulayabilirseniz herkes eşit bir paket kullanır hız düşüşü yaşamazsınız. Düzeltme bu işlem Linux bilgisi gerektirir hocam bilginiz yoksa uygulamayınız.

Bu video da detaylı bilgi var sizin kullanım tipinize kalmış hocam sadece siz kullanıyorsanız gerek yok.

hocam kusura bakmayın yeni gördüm. Modemi araştırırken bu openWRT olaylarına denk gelmiştim böyle şeylere ilgim var ama ne işime yarar ne olur bilmediğim için çok kurcalamadım açıkçası :D. evet aşşırı memnunum tekrardan teşekkür ederim.

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm. Modemi araştırırken bu OpenWrt olaylarına denk gelmiştim böyle şeylere ilgim var ama ne işime yarar ne olur bilmediğim için çok kurcalamadım açıkçası :D. Evet aşırı memnunum tekrardan teşekkür ederim.

Mesela sizin evden başka bir bilgisayar üzerinden yüksek GBlı bir oyun indiriyorsunuz bütün internetin çekim gücü o bilgisayara gidiyor oyunu yüklemek için siz de telefonda video veya film izliyorsunuz ya da Online oyun oynuyorsunuz örnek PUBG Mobile gibi diğer bilgisayardan oyun indiği için sizin pinginiz yüksek olacak oyunda donuklar olacak veya film de yüklenme olmayacak izleyemeyeceksiniz internet yavaşlayacak işte bu OpenWrt denilen şeyi ayarlayabilirseniz internet adil olarak hız düşüşü olmadan kullanabilir siniz.

Mesela sizin evden başka bir bilgisayar üzerinden yüksek GBlı bir oyun indiriyorsunuz bütün internetin çekim gücü o bilgisayara gidiyor oyunu yüklemek için siz de telefonda video veya film izliyorsunuz ya da Online oyun oynuyorsunuz örnek PUBG Mobile gibi diğer bilgisayardan oyun indiği için sizin pinginiz yüksek olacak oyunda donuklar olacak veya film de yüklenme olmayacak izleyemeyeceksiniz internet yavaşlayacak işte bu OpenWrt denilen şeyi ayarlayabilirseniz internet adil olarak hız düşüşü olmadan kullanabilir siniz.
hmmm anladım teşekkür ederim araştırayım bunu bi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı