Çözüldü Güvenilir olmayan siteye giriş yaptıktan sonra format atmak gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Particle Cannon

Hectopat
Twitter'da gezerken bir videonun altında yorum olarak başka bir video vardı. Videoyu oynatsın diye üstüne tıklayınca beni bilmediğim bir linke yönlendirmeye çalıştı ancak AVG'nin Full sürümünü kullanıyorum. Ve her ayar katı modda yani bir yerden başka bir yere dosya bile kopyalasam yani kendi yaptığım işlemlerde bile bana izin ver ya da engelle şeklinde bildirim geliyor.
AVG uzantısıda ekliydi o yüzden link açılmadan direkt AVG bulaşmaya çalışırken durdurdu şeklinde yazı geldi.
Bilgisayarda zaten tek disk C var ve içinde önemli bir şeyim yok format atmama gerek var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Twitter'da gezerken bir videonun altında yorum olarak başka bir video vardı. Videoyu oynatsın diye üstüne tıklayınca beni bilmediğim bir linke yönlendirmeye çalıştı ancak AVG'nin Full sürümünü kullanıyorum. Ve her ayar katı modda yani bir yerden başka bir yere dosya bile kopyalasam yani kendi yaptığım işlemlerde bile bana izin ver ya da engelle şeklinde bildirim geliyor.
AVG uzantısıda ekliydi o yüzden link açılmadan direkt AVG bulaşmaya çalışırken durdurdu şeklinde yazı geldi.
Bilgisayarda zaten tek disk C var ve içinde önemli bir şeyim yok format atmama gerek var mıdır ?
Önbellek temizliği yapın sitelerde. Çerezleri silin. Sonra tarama yapın chrome da da tarama yapın. Birşey indirdirdiyseniz formatlayın ama yoksa ve başka şüpheli birşey yoksa gerek yok diye biliyorum.
Önbellek temizliği yapın sitelerde. Çerezleri silin. Sonra tarama yapın chrome da da tarama yapın. Birşey indirdirdiyseniz formatlayın ama yoksa ve başka şüpheli birşey yoksa gerek yok diye biliyorum.

Çözüm
Önbellek temizliği yapın sitelerde. Çerezleri silin. Sonra tarama yapın Chrome da da tarama yapın. Bir şey indirdirdiyseniz formatlayın ama yoksa ve başka şüpheli bir şey yoksa gerek yok diye biliyorum.

Ben telefondan y2kid diye bir siteye girdim Click yazan yere basdım anlamsız bir şeyler çıktı hemen çıktım (1-2 saniye sürdü sitede kalmam) sorun olur mu? Nox cleanerdan vs tarama yaptım.

Ben telefondan y2kid diye bir siteye girdim Click yazan yere basdım anlamsız bir şeyler çıktı hemen çıktım (1-2 saniye sürdü sitede kalmam) sorun olur mu? Nox cleanerdan vs tarama yaptım.
Malwarebytes indirin, Kaspersky indirin ve tam tarama yapın vaktiniz yoksa hızlı tarama yapın. Googleye android site çerezleri ve önbelleği temizleme yazın ve uygulayın. Çerezler ve önbellekte kullandıklarınız hariç silin.

Sorunun cevabı; format atmana gerek yok. Google geçmişinden çerezleri temizlemen yeterli.

Sana önerim; AVG kullanarak zaten risk altındasın. 2020 yılında Avast ve AVG verileri sattılar. Tonlarca haber yapıldı. O yüzden bu iki antivirüs programını önermiyorum. Daha sonra Norton satın almıştı Avast'ı test sonuçları ne kadar iyi olsa da güven sorunu var. Başka bir antivirüs programı kullanmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı