Güvenilir PTM veya alternatif termal macun önerisi

Girl Storeden almis birisi, orijinal oldugunu soyluyor.

Buda Rgeek'ten almis.

Kendimde guzel bir indirimden yakalayip Rgeek'ten aldim.
Evet attığınız incelemeye nazaran bende girl storeden aldım ancak dediğim gibi bende pek etkili olmadi. Kutusu ise ekteki resimdeki gibidir. Rgeekten aldığınız ptmi uyguladiniz mi ? Sıcaklıklar ne durumda tavsiye eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 17543936116423271827067185068208.jpg
    17543936116423271827067185068208.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 25
Evet attığınız incelemeye nazaran bende girl storeden aldım ancak dediğim gibi bende pek etkili olmadi. Kutusu ise ekteki resimdeki gibidir. Rgeekten aldığınız ptmi uyguladiniz mi ? Sıcaklıklar ne durumda tavsiye eder misiniz?

Henuz uygulamadim. Zaman bulamadim pek ama kisa sure icinde uygulayacagim. Yakin cevremden bir arkadasimda benle beraber aldi ve sicakliklar gayet iyi hala onda. Oneririm yani evet.

Henuz uygulamadim. Zaman bulamadim pek ama kisa sure icinde uygulayacagim. Yakin cevremden bir arkadasimda benle beraber aldi ve sicakliklar gayet iyi hala onda. Oneririm yani evet.
31x50 için fiyatı 338 lira gözüküyor. 1 ay önce Girl storeden 40x80 için 230 lira para ödemiştim. Herhalde fiyatı artmış

Laptop cihazlar için termal padler varken macun kullanımı kesinlikle önermiyorum. Çok zaman geçmeden ne kadar kaliteli de olsa pump out sorunu yapıyor. Onun yerine padler daha sağlıklı ve uzun ömürlü.

@buckstabu kendim bizzat laptop kullanıyorum, cihazım oyun laptopu ve MX-6 kullandım 1 aydır sorun yaşamıyorum sıcaklıklar ilk uyguladığımki gibi. Siz nereden kanaat getirdiniz pump out yapacağına illaki? Cihazdan cihaza değişir. Arkadaşa ben sadece önerdim kendim kullandım 1 aydır sorun yaşamıyorum ve evet ilk sürdüğümde işlemci aynasına, pump out yapmıştı. Çünkü o zaman yaymamıştım. Çok sıkarsanız ve işlemci aynasına yaymazsanız macunu tabii ki pump out yapacak.

En ucuz hangi linkte oluyorsa ondan al hepsi güvenilir.

Laptpplar icin pumpout canavari tum macunlar, PTM laptopalrda hem performansli hem daha guvenli. Yuzune bakilmaz macunun laptoplar icin.

@kxy yukarda anlattım nasıl pump out yapmayacağını evet PTM laptoplarda hem performanslı hem daha güvenli olabilir. Bilmiyorum denemedim. Yorumunuz yanlış. Macunun yüzüne bakılmayacak olsaydı fabrikadan laptopların çoğu termal macun ile çıkmazdı.

@buckstabu kendim bizzat laptop kullanıyorum, cihazım oyun laptopu ve MX-6 kullandım 1 aydır sorun yaşamıyorum sıcaklıklar ilk uyguladığımki gibi. Siz nereden kanaat getirdiniz pump out yapacağına illaki? Cihazdan cihaza değişir. Arkadaşa ben sadece önerdim kendim kullandım 1 aydır sorun yaşamıyorum ve evet ilk sürdüğümde işlemci aynasına, pump out yapmıştı. Çünkü o zaman yaymamıştım. Çok sıkarsanız ve işlemci aynasına yaymazsanız macunu tabii ki pump out yapacak.

@kxy yukarda anlattım nasıl pump out yapmayacağını evet PTM laptoplarda hem performanslı hem daha güvenli olabilir. Bilmiyorum denemedim. Yorumunuz yanlış. Macunun yüzüne bakılmayacak olsaydı fabrikadan laptopların çoğu termal macun ile çıkmazdı.

Yorumum yanlis degil. Artik Lenovo gibi bircok marka PTM ile cikartiyor laptoplarini.

En ucuz hangi linkte oluyorsa ondan al hepsi güvenilir.

Laptpplar icin pumpout canavari tum macunlar, PTM laptopalrda hem performansli hem daha guvenli. Yuzune bakilmaz macunun laptoplar icin
Hocam ebuy7'den almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç oradan alışveriş yapmadım. Orada yazan fiyat kargo ve vergiden sonraki fiyat mı oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı