Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ChatGPT sağ olsun beni güvenli moda soktu fakat bir sorun var. Pinimi giremiyorum ve internet bağlantım da yok o yüzden başlangıç ekranında kaldım. Ne yapacağım?
Hocam formatsız bir şekilde çözdüm biraz uğraştırdı ama tam bir şekilde çözdüm önce 2 gün önce yaptığım kayıt dosyasına geri dödürdüm sonrasında ise güvenli moddan çıkmak oldu onuda bir tek komutla çözdüm komut şu
bcdedit /deletevalue {default} safeboot
Direk bu komutla güvenli moddan çıktım sonrasında bilgisayarı kapatıp tekrar açınca internete bağlanmıştı direk girdim microsoft hesabımı sonra şifremi girdim ve bitti
Şuan mis gibi girdim bilgisayarıma açtım yardımınız için teşekkür ederim umarım diğer kişilerede yardımcı olurum
Hocam formatsız bir şekilde çözdüm biraz uğraştırdı ama tam bir şekilde çözdüm önce 2 gün önce yaptığım kayıt dosyasına geri dödürdüm sonrasında ise güvenli moddan çıkmak oldu onuda bir tek komutla çözdüm komut şu
bcdedit /deletevalue {default} safeboot
Direk bu komutla güvenli moddan çıktım sonrasında bilgisayarı kapatıp tekrar açınca internete bağlanmıştı direk girdim microsoft hesabımı sonra şifremi girdim ve bitti
Şuan mis gibi girdim bilgisayarıma açtım yardımınız için teşekkür ederim umarım diğer kişilerede yardımcı olurum