Güzel kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Berkay_00

Decapat
Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
347
Çözümler
1
Cloud 2 kablolu kullanıyorum. Birkaç ay sonra 2000TL'ye satıp staj maaşı ile üstüne 2 2.5 daha koyup güzel kablosuz model alacağım. Kaliteli güzel neler önerirsiniz? Arctis 7+, 9+ vs nasıl? Cloud2 Wireless'te bazı problemler varmış galiba. Marka model önemli değil. Güzel kaliteli olsun yeterlidir.
 

 
G733 fiyatına kadar çıkabilirseniz çok güzel bir kulaklık bende sistem topladığımda onu tercih edeceğim çok kalitelidir (bir o kadar da pahalı:)).
 
Hocam aynı kulaklığı ben de kullanıyorum ancak piyasasını her ne kadar öyle düşünseniz ve görseniz de aslında gerçekçi satış rakamları çok daha düşük fiyatlara olabiliyor. Garanti kutu yıpranma vb durumlardan bahsetmiyorum bile. Ancak yine de olur da bahsettiğiniz fiyata satıp üzerine 2 bin lira daha ekleyecekseniz ya kullandığınız kulaklığın wireless versiyonunu öneririm (rahat buluyorsanız) veya Logitech G Pro X wireless öneririm. Tabi ki başka markaların da bu fiyatlara iyi kulaklıkları vardır ayrıyeten yabancı kaynaklardan araştırmanızı öneririm.
 
Son düzenleme:
TL bazından fiyatı sizi yanıltmasın 100-150$ arası kulaklık hepsi. Yurt dışında pazarda satılıyor o kulaklıklar.

Artctis nova Pro Wireless alın bir kere alın arkanıza bakmayın
 
Hocam aynı kulaklığı ben de kullanıyorum ancak piyasasını her ne kadar öyle düşünseniz ve görseniz de aslında gerçekçi satış rakamları çok daha düşük fiyatlara olabiliyor. Garanti kutu yıpranma vb durumlardan bahsetmiyorum bile. Ancak yine de olur da bahsettiğiniz fiyata satıp üzerine 2 bin lira daha ekleyecekseniz ya kullandığınız kulaklığın Wireless versiyonunu öneririm (rahat buluyorsanız) veya Logitech G PRO X Wireless öneririm. Tabii ki başka markaların da bu fiyatlara iyi kulaklıkları vardır ayrıyeten yabancı kaynaklardan araştırmanızı öneririm.

Hocam hem kozmetik hem garanti vs açısından çok iyi. Çok iyi bakıyorum. Alalı daha 1 yıl bile olmadı. Pedler vs ilk günkü gibi. 0'dan farkı neredeyse yok. Çok temiz kullanırım elimdeki her şeyi. Cloud 2 Wireless bütçeyi zorlayabilir. G PRO X'e bakacağım.

G733 fiyatına kadar çıkabilirseniz çok güzel bir kulaklık

Sağ olun hocam not aldım.

TL bazından fiyatı sizi yanıltmasın 100-150$ arası kulaklık hepsi. Yurt dışında pazarda satılıyor o kulaklıklar.

Artctis nova Pro Wireless alın bir kere alın arkanıza bakmayın.

Hocam kablolusu bile 8000'den başlıyor. Kablosuz 11 12K civarı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı