Güzel kızlar niye dışlanır?

Ayla9080

Hectopat
Cevremde hep güzel kizlar tek takiliyor. Kizlarin nefreti var bulduklari her an ezmeye calisiyorlar. Erkeklerden de arkadas olunmuyor cunku bir sure sonra yan gözle bakmaya başlıyorlar.

Abla vallahi ben güzel kızların tek gezdiğini hiç görmemişimdir hep yanında yakın erkek arkadaşları ya da sevgilisi olur 1 2 haftaya da yakın arkadaşları sevgili olur yani güzel olmak bir işe yaramiyor bu devirde.

Cevremde hep güzel kizlar tek takiliyor. Kizlarin nefreti var bulduklari her an ezmeye calisiyorlar. Erkeklerden de arkadas olunmuyor cunku bir sure sonra yan gözle bakmaya başlıyorlar.

Aslında güzeli çirkini yok ki kişilikle alakalı kimisi dışa dönük olur çabuk kaynaşır özgüvenlidir kimisi içine dönüktür çekingen olur karakterle alakalı yani tabii zorbalık konusunu bilemem.

Ben hiçbir zaman bir kız arkadaşıma yan gözle bakmadım ama bu duruma çektiler bir süre sonra. Belki egodan olabilir yada geçmişte bu durumu yaşadığı için böyle davranmış olabilir. Bunlar hep karaktere bağlı şeyler.

Diğer kızların egolarından dolayı ya da kendi egolarından dolayı.

Diger kizlar disliyor hep bir aninini kolluyorlar ki seni ezmek icin.

Cogunlukla diger kizlar disliyor kendilerini karsilastiriyorlar hep.

Aslında güzeli çirkini yok ki kişilikle alakalı kimisi dışa dönük olur çabuk kaynaşır özgüvenlidir kimisi içine dönüktür çekingen olur karakterle alakalı yani tabii zorbalık konusunu bilemem.

Bayağı zorbaliga ugraniyor kizlar tarafindan ozellikle.

Abla vallahi ben güzel kızların tek gezdiğini hiç görmemişimdir hep yanında yakın erkek arkadaşları ya da sevgilisi olur 1 2 haftaya da yakın arkadaşları sevgili olur yani güzel olmak bir işe yaramiyor bu devirde.

Ben de onu diyorum zaten. Erkeklerle takilmak zorunda kaliniyor cunku kizlar seni hiç istemiyor. Yanlarindayken sen daha cok dikkat cekiyorsun bu yüzden.

Onlarda karşılık versin o zaman elleri armut mu topluyor. Bu devirde ezdirmeyeceksin kendini. Herkes herkesi zorbalıyor sonuçta yeni nesilin egosu yüzünden. 5 yaşındaki çocuklar bile.

Ezdirmiyorsun zaten. Resti cekip muhatap olmuyorsun. Bunlari ust uste yasayinca kizlardan uzak durmayi seciyorsun. Icine kapaniyorsun. Senin iyi niyetli baktigin kiz icten ice seni kiskanip nefret ediyor hepsi ikiyüzlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı