Cevremde hep güzel kizlar tek takiliyor. Kizlarin nefreti var bulduklari her an ezmeye calisiyorlar. Erkeklerden de arkadas olunmuyor cunku bir sure sonra yan gözle bakmaya başlıyorlar.
Cevremde hep güzel kizlar tek takiliyor. Kizlarin nefreti var bulduklari her an ezmeye calisiyorlar. Erkeklerden de arkadas olunmuyor cunku bir sure sonra yan gözle bakmaya başlıyorlar.
Ben hiçbir zaman bir kız arkadaşıma yan gözle bakmadım ama bu duruma çektiler bir süre sonra. Belki egodan olabilir yada geçmişte bu durumu yaşadığı için böyle davranmış olabilir. Bunlar hep karaktere bağlı şeyler.Cevremde hep güzel kizlar tek takiliyor. Kizlarin nefreti var bulduklari her an ezmeye calisiyorlar. Erkeklerden de arkadas olunmuyor cunku bir sure sonra yan gözle bakmaya başlıyorlar.
Diğer kızların egolarından dolayı ya da kendi egolarından dolayı.
Aslında güzeli çirkini yok ki kişilikle alakalı kimisi dışa dönük olur çabuk kaynaşır özgüvenlidir kimisi içine dönüktür çekingen olur karakterle alakalı yani tabii zorbalık konusunu bilemem.
Abla vallahi ben güzel kızların tek gezdiğini hiç görmemişimdir hep yanında yakın erkek arkadaşları ya da sevgilisi olur 1 2 haftaya da yakın arkadaşları sevgili olur yani güzel olmak bir işe yaramiyor bu devirde.
Onlarda karşılık versin o zaman elleri armut mu topluyor. Bu devirde ezdirmeyeceksin kendini. Herkes herkesi zorbalıyor sonuçta yeni nesilin egosu yüzünden. 5 yaşındaki çocuklar bile.Bayağı zorbaliga ugraniyor kizlar tarafindan ozellikle.
Onlarda karşılık versin o zaman elleri armut mu topluyor. Bu devirde ezdirmeyeceksin kendini. Herkes herkesi zorbalıyor sonuçta yeni nesilin egosu yüzünden. 5 yaşındaki çocuklar bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.