Gurbetçi fesatlığı

Biraz önce bir video gördüm, adamın biri Almanya'ya taşınmış. Vasıfsız falan değil, normal bir meslekle taşınmış. Her neyse, yorumları bir açtım, orada yaşayan benciller kin kusuyor. Almanya şöyle kötü, böyle kötü; gelmeyin, yeter; buraları doldurdunuz; çok acı çekeceksin... Şimdi forumda söyleyemem ama biz bu tiplerin her daim kulaklarını çınlatıyoruz, biliyorsunuz. Yahu arkadaş, bir Alman bunlar kadar üzülmez adamın taşınmasına ya. İşin komik yanı, adamı eleştirenlerin çoğu vasıfsız, yani anası, dedesi sayesinde şans eseri yerleşmiş olanlar. Burada akıllara şu Türklerin cehennemdeki kazanı hikayesi geliyor ve ne kadar doğru olduğunu bir defa daha anlıyorsun.

Hocam kendileri de biliyor yüksek ihtimalle haksız olduklarını Almanya'da ırkçılık yok demiyorum fakat yüksek nüfuslu bir Türk lobisi de mevcut. Kimse kimsenin hakkını yemiyor yani, çok zor çok zor diye ağlayanlar da 2 gün Türkiye'de asgari ücretle yaşamaya çalışsınlar o zaman görelim onları.

Biraz önce bir video gördüm, adamın biri Almanya'ya taşınmış. Vasıfsız falan değil, normal bir meslekle taşınmış. Her neyse, yorumları bir açtım, orada yaşayan benciller kin kusuyor. Almanya şöyle kötü, böyle kötü; gelmeyin, yeter; buraları doldurdunuz; çok acı çekeceksin... Şimdi forumda söyleyemem ama biz bu tiplerin her daim kulaklarını çınlatıyoruz, biliyorsunuz. Yahu arkadaş, bir alman bunlar kadar üzülmez adamın taşınmasına ya. İşin komik yanı, adamı eleştirenlerin çoğu vasıfsız, yani anası, dedesi sayesinde şans eseri yerleşmiş olanlar. Burada akıllara şu türklerin cehennemdeki kazanı hikayesi geliyor ve ne kadar doğru olduğunu bir defa daha anlıyorsun.

Hocam insan kendi için rakip istermi örnek onlar böyle bir konuyu açmak bile istemezler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EN iyi örneklerden biri...

TL değer kaybettikçe avuçlarını sıvazlayan tipler.
İnşaallah bize layık gördükleri bu düzene muhtaç olurlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Böyle insanlar için konuşmaya bile değmez. Kayın biraderim de gurbetçi Hollanda'da yaşıyor ve Hollanda vatandaşı şuan. Haziran ayında tatil amaçlı eşimle beraber Hollanda'ya gittik. Hiçbir zaman yaşamını inkar eden biri olduğunu düşünmedim. Doğruyu söyleyen bir insan kendisi. Hepsi aynı değil ancak anlattığın profil gurbetçilerin çoğunu yansıtıyor. Sadece kendileri yemek istiyorlar. Bu bizim insanımızın en bilindik kötü özelliklerinden birisidir. Malum kişilerde böyle ve bu insanlarda bu malum kişileri ölümüne destekliyor. Açıkçası bu kişilerin malum kişileri kaşına gözüne hayranlığından desteklediği de söylenemez. Bu tip insanlar sadece kendi parasını düşünür. Ülkelerindeki insanların ne tür zorluklar çektiği umurlarında bile değildir. Buraya gelip sosyal medyada ve televizyonlarda altlarında son model araçlar, üzerlerinde marka giysilerle ne kadar zorluk çektiklerini zırvalarlar. Ama çok uzak değil, yakın bir zamanda hepsinin gerçek yüzü ortaya çıkacak. Biz biliyoruz gerçek yüzlerini ama belki bu zırvalıklara inanan insanlarımızda inanmayı bırakırlar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı