GYM Simulator 24 yarın çıkacak ve fiyat 70 TL olacak!

wednesday

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bu firma "car for sale 2023" adlı oyunu çıkarmıştı bildiğiniz gibi. Yeni oyunları da "gym Simulator 24" kısaca özet geçmek gerekirse spor salonu açıyorsunuz, üyeleri kayıt ediyorsunuz ve spor aletlerini alıyorsunuz. Sonra onlar da kendileri sporlarını yapıyor. Çıkışında %10 indirim olacak 63 TL olacak. Bundle pakette olacakmış. Fiyat az da olsa düşer. Demosu var denemek isterseniz.

Link:

Kaynak: Yetkiliye soruldu fotoğraflarını ekledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-09-17-37-55-468_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-09-17-37-55-468_com.discord-edit.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2023-11-09-17-38-19-812_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-09-17-38-19-812_com.discord-edit.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 148
Bu firma "car for sale 2023" adlı oyunu çıkarmıştı bildiğiniz gibi. Yeni oyunları da "gym Simulator 24" kısaca özet geçmek gerekirse spor salonu açıyorsunuz, üyeleri kayıt ediyorsunuz ve spor aletlerini alıyorsunuz. Sonra onlar da kendileri sporlarını yapıyor. Çıkışında %10 indirim olacak 63 TL olacak. Bundle pakette olacakmış. Fiyat az da olsa düşer. Demosu var denemek isterseniz.

Link:

Kaynak: Yetkiliye soruldu fotoğraflarını ekledim.

Car for sale 2023'ü duymadım ama fikir olarak internet kafe Simulator'e benziyor eğlenceli olabilir.

Car for sale gelişmesi ve üstüne durulması gereken bir oyundu. Ayrıntılara önem verilse ve oyuna bir süreklilik kazandırılsa daha çok aktif oyuncu çekebilirlerdi. Bu da muhtemelen aynı olacak. 6-7 saatlik bir oynanış ile her şeye sahip olup oyunu sileceksiniz. Fiyatına değer mi? Belki.

Car for sale gelişmesi ve üstüne durulması gereken bir oyundu. Ayrıntılara önem verilse ve oyuna bir süreklilik kazandırılsa daha çok aktif oyuncu çekebilirlerdi. Bu da muhtemelen aynı olacak. 6-7 saatlik bir oynanış ile her şeye sahip olup oyunu sileceksiniz. Fiyatına değer mi? Belki.
Bundle ile 60 a düşer anca, bence her türlü değer.

Oyunun fiyatı çok uygun tutulmuş. Eğer oyun güzelse destek verilebilir. Türk oyun yapımcılarını desteklemek gerek. Tabii ki de Erzurum gibi oyunları destekleyecek değiliz de :D Oynanabilecek oyunları desteklemek gerekiyor.

Oyunun fiyatı çok uygun tutulmuş. Eğer oyun güzelse destek verilebilir. Türk oyun yapımcılarını desteklemek gerek. Tabii ki de Erzurum gibi oyunları destekleyecek değiliz de :D Oynanabilecek oyunları desteklemek gerekiyor.

Bu Erzurum vakası gibi değil. Önceki oyunları, eksikleri olsa da fiyatını hakedecek güzel bir oyundu. Bu oyundan da şüphem yok. Daha geniş çaplı bir oyun yaptılarsa daha tatmin edici olur.

@EmirElibol, Erzurum vakası değilse fırsat verilmesinde sorun görmüyorum. Oynayacaklara şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı