Çaç
Megapat
Daha fazla
Dostum açıkça söylemek gerekirse H100i olduktan sonra istersen kasanın içerisine kaynar su dök, yinede ısınma problemi yaşamazsın(!)
Yani 2 CFM fazla hava üfletmek için kafanı ütüleme.
Ekran kartının da, işlemcinin de soğutucuları şahane. Isınma problemi yaşamayacağından emin olabilirsin.
Asıl soruya gelelim : Ekran kartına mı yoksa işlemciye mi OC yapacaksın? Yoksa her ikisine mi? İşlemci konusunda voltajlı OC yapmanıza yardımcı olabilir, ekran kartınıza ise ufak frekans artışları uygulamanıza yardımcı olabiliriz.
Cevabınız için teşekkür ederim. İşlemciye o.c. yapmayı düşünüyorum ekran kartı daha sonra belki. Eskisi kadar komplike olmadığını araştırdım bu o.c. olayını özellikle msi kartları için o yüzden hemen o.c. yapmak istedim. Tabi güvenli bir şekilde. Risk almak istemiyorum çünkü sisteme baya para harcadım
[HASHTAG]#bilgisayarkurdu[/HASHTAG] H100i demişsin bir üst modeli olan H110 denese daha iyi değil mi
Hem fanları daha büyük
Dostum h110 benim kasama uyum sağlamıyor. Carbide 400r için h100i ideal. Zaten h100i bile zar zor sığdırdım içine. Kablo düzenlemesiyle çok uğraştım