H150I. Kasaya sığıyorsa 420mm > Arctic Liquid Freezer II - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00092A) | TeknobiyotikH150I Elite Capellix 2040 TL.
ASUS ROG LC360 2018 TL.
i9-10850K ile kullanacağım, sizce hangisi alınmalı?
h150i de pompa sorunu var diyorlar doğru mu
Bilmiyorum. Ben Arctic 240mm kullanıyorum. Herhangi bir sorunum yok sessiz ve performanslı. Arctic güvenilirdir.h150i de pompa sorunu var diyorlar doğru mu
Pompa biraz sesli çalışıyor; ne kadar sesli olduğu da şans işi, elinizdeki ürüne göre değişir. Ama beğenmezseniz Corsair'a RMA talebi oluşturup yenisini alabilirsiniz.h150i de pompa sorunu var diyorlar doğru mu
Pompa biraz sesli çalışıyor; ne kadar sesli olduğu da şans işi, elinizdeki ürüne göre değişir. Ama beğenmezseniz Corsair'a RMA talebi oluşturup yenisini alabilirsiniz.
Bunun haricinde ASUS'un fanlarını Noctua üretiyordu, daha sessiz olacaklarını düşünüyorum ama performansları çok fark etmeyecektir. Hangisinin görünümünü seviyorsanız onu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.