H170 Gaming M3 RAM uyumluluğu

• Konuyu başlatan Lc35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 993

Lc35

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben şu anda H170 Gaming M3 anakarta sahibim. RAM olarak 8 GB GDDR 4 2666 MHZ bir ram kullanıyorum. Ek RAM almak istiyorum fakat yine aynı RAM'den mi almak zorunadayım? Yoksa herhangi bir 2133 MHZ GDDR4 RAM olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada neden 2666 MHZ kullandın 2133 MHZ destekleyen karta derseniz. İndirime girmişti o yüzden aldım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardes bu soyle bir durum. Sansa kalmis bir sey. Bazen bire bir ayni RAM'ler calismaz. Bazen alakasiz RAM'ler calisir veya calissa bile mavi ekran hatasi alirsin. Mavi ekran VB. sorunlarla karsilasmamak icin ayni RAM'den almanizi tavsiye ederim. Bende var iki farkli RAM calisiyorlar senelerdir mavi ekransiz. Cogu zaman calisir.

H170 Gaming M3'ün desteklediği maksimum frekans 2133MHz. Anakarta 2666Mhz'lik bellek taktığın zaman bellekler 2133MHz'de çalışır.

İlave alacağın 2133Mhz'lik belleği taktığın zaman, 2666Mhz'lik bellekle azda olsa sorun yaşama ihtimali var, çünkü bellek zamanlamaları farklı olacak.

Eğer imkanın varsa, daha önce aldığın bellekle aynı özellikleri taşıyan yeni bellek almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı