L lookmook8 Hectopat Katılım 29 Eylül 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2016 #1 Merhaba H1z1 oynarken bilgisayarım çok ısınıyordu windows 8.1 kullanıyorudum. Dedim ki bi format atıyım windows7 yaptım ve H1Z1 oynarken kasaya tutuyorum aşırı sıcak ve fan seside geliyor. PC Özellikleri; Msı h97 Gamıng 3 Asus Strıx GTX 970 8GB Kıngston Hyperx RAM İ5 4460 İşlemci Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2016
Merhaba H1z1 oynarken bilgisayarım çok ısınıyordu windows 8.1 kullanıyorudum. Dedim ki bi format atıyım windows7 yaptım ve H1Z1 oynarken kasaya tutuyorum aşırı sıcak ve fan seside geliyor. PC Özellikleri; Msı h97 Gamıng 3 Asus Strıx GTX 970 8GB Kıngston Hyperx RAM İ5 4460 İşlemci
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2016 #2 Windows 10'a geçiniz. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyiniz. Hava akışının iyi olduğuna ve termal macunun kurumadığına emin olunuz. Artı 0 Eksi
Windows 10'a geçiniz. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyiniz. Hava akışının iyi olduğuna ve termal macunun kurumadığına emin olunuz.
B Bılmıs Hectopat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Windows 10'a geçiniz. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyiniz. Hava akışının iyi olduğuna ve termal macunun kurumadığına emin olunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam stok fanlarda termal macun oluyomu mesela i-56600 cevabınızı bekliyorum Tessekurler Artı 0 Eksi
JaroxJamaica dedi: Windows 10'a geçiniz. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyiniz. Hava akışının iyi olduğuna ve termal macunun kurumadığına emin olunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam stok fanlarda termal macun oluyomu mesela i-56600 cevabınızı bekliyorum Tessekurler