H1Z1 King Of The Kill Tarzı Oyun Tavsiyesi

Pubg yazarsan google oyunu bulursun yeni çıktı tek sorunu optimizasyon sorunu bug falan yok öyle hiç denebilecek derecede. Adamlar bug pek olmadıgı için fps yükseltme üzerine çalılıyor. Oyun 70 tl bu arada steam üzerinde. Sırf bu oyun ve bu tarz oyunlar için ekran kartı alıyorum bugün inşallah çok başarılı oyun bence.
 
Oyunu 6 ayda 550 saat oynamış birisi olarak yazıyorum. H1Z1'de fazla hile yok. Son 1 ayda solo'da görülmeye başlayan speed hack var ama çok çok nadir karşınıza çıkıyor. Son 1 aya kadar hile sayısı neredeyse sıfırdı. Şu anda da 10 oyunun 1'inde filan karşınıza çıkıyorlar.

Bunun dışında makro kullanan bir kitle var. O da 10 oyunun 2'sinde filan çıkıyor karşına.

Optimizasyon konusunda çok haklısın.

Alternatif olarak PUBG oyunu bu hafta satışa çıktı. Birçok H1Z1 oyuncusu bu oyunu deniyor şu sıralar. İlk izlenimler olumlu gibi.
 
H1z1'e erken erişim sürecinden itibaren sahibim. Oyun daha ayrılmadan önce bile Just Survive ve King of The Kill'e (battle royale) saatler harcadım. Just Survive da hile çok sıkıntı verdiği için 1 yıldır oynamıyorum. Ancak Kotk'da hile ile hiç karşılaşmadım. Kotk'da firmanın hileye ortam bırakacağını da sanmıyorum.

Alternatif olarak ise PUBG yeni çıktı. @Sirius144p 'in de dediği gibi ilk izlenimler olumlu.
 
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Erken erişimde ancak ben bayadır takip ediyordum. Steam'a geldi bu ara. Tam H1Z1 kafası :D Ben de almak için indirimi bekliyorum :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı