Bilgisayarı toplayalı 3 ay kadar oldu. İlk toplamasını Windows'unu ben yapmadım aldığım günden beridir de ben biosa giremiyorum. Live BIOS, Fast BIOS, Windows'tan BIOS denedim olmadı normal şartlarda girmeye çalışırsam monitöre görüntü gelmiyor. Her türlü öneriye açığım, yardımcı olur musunuz?
Hocam sürüme bakmanıza gerek yok. MSI'ın kendi sitesinden önerilen BIOS sürümünü yükleyin ve BIOS'unuzu güncelleyin. Zaten BIOS'unuz güncel ise, o size söyler, güncelleme yapmaz.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Hocam sürüme bakmanıza gerek yok. MSI'ın kendi sitesinden önerilen BIOS sürümünü yükleyin ve BIOS'unuzu güncelleyin. Zaten BIOS'unuz güncel ise, o size söyler, güncelleme yapmaz.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Hocam ben kendi BIOS'umu güncellerken BIOS'a girmemi istememişti. Setup'ı açtığımda kendisi kurmuştu. MSI'ı bilmiyorum ama. Onun dışında maalesef bir çözüm öneremiyorum.
Bilgisayarı toplayalı 3 ay kadar oldu. İlk toplamasını Windows'unu ben yapmadım aldığım günden beridir de ben biosa giremiyorum. Live BIOS, Fast BIOS, Windows'tan BIOS denedim olmadı normal şartlarda girmeye çalışırsam monitöre görüntü gelmiyor. Her türlü öneriye açığım, yardımcı olur musunuz?
Hocam anladığım kadarıyla BIOS'a giremiyor değil BIOS'a girdiğiniz halde görüntü alamıyorsunuz.
Şunu deneyin:
1. Öncelikle arkadaşın önerdiği gibi Windows'tan BIOS'a geçme rehber videosundaki adımları uygulayın.
2. BIOS'a geçtiğinizde görüntü alamayacaksınız ama fanlarınız dönüyor olacak. Burada sırasıyla F9, Y, Enter, F10, Y, Enter yapın. Eğer kısayollar doğruysa BIOS'unuz varsayılan değerlere dönecektir.
Not: Elinizdeki MSI anakart için varsayılan ayarlara dönüş tuşu F9 olmayabilir. Ayrıca ekran kartı ve monitör arasında herhangi bir dönüştürücü kullanıyor musunuz?