H410M S2H onboard ekran kartı ile Zula oynanır mı?

Anakartın içindeki dahilli ekran kartı işlemcinin içindeki iGPU sayesinde çalışıyor.

Benim eski bilgisayarımda E5300 işlemci vardı bu işlemci anakart olmadan görüntü veriyordu Intel sitesinde işlemcinin GPU'ya sahip olmadığı yazıyordu anakartimda ekran kartı takılı değildi ben nasıl görüntü aldım? Lütfen yanlış anlamayın sadece soruyorum.
Dahili grafiği destekliyor.

Örneğin 10100 taktığında anakartta giriş olduğu için görüntü alabilirsin yani.

Neyin inadı bu kadar anlamadım.

Neden bu kadar abartiyorsun sadece emin olmak istiyorum.

Görsel yükledim bakar mısınız?

Intel H410 Chipset'in ark.intel.com'dan aldığım ekran görüntüsü. Fark ettiyseniz 'Processor' Graphics yazıyor. Yani onboard ekran kartı desteği işlemciden gelir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2021-02-10_13-36-21.png
    Ekran görüntüsü_2021-02-10_13-36-21.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 44
Intel H410 Chipset'in ark.intel.com'dan aldığım ekran görüntüsü. Fark ettiyseniz 'Processor' Graphics yazıyor. Yani onboard ekran kartı desteği işlemciden gelir.

Hocam teşekkürler ne olduğunu bilmiyordum. Bende eski işlemci vardı e5300. içinde GPU olmamasına rağmen ve ekran kartım olmamasına rağmen görüntü alıyordum. Aynı şekil görüntü alabilir miyim diye sormak istedim de bazı arkadaşlar abarttı sanırım.
Anakartta dahili grafik olmaz hocam :D İşlemci de olur o dediğiniz.
Son attığım mesajları okur musunuz bilginiz varsa paylaşın lütfen hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı