H510 5A-RTX3060Ti alınır mı?

Su sistemdeki su yukseltmeler ile alinabilir.

Anakart: MSI B550M-A Pro.
RAM: Crucial Ballistix 3200 MHz (2×8)
SSD: 970 EVO Plus 500GB.
Kasa+guc kaynagi: TD500 750W.

Fiyat 14.100 oluyor. Kasa ve SSD olarak attiginizdan daha iyi.
@Sir Benjamin sizce?

Su sistemdeki su yukseltmeler ile alinabilir.

Anakart: MSI B550M-A Pro.
RAM: Crucial Ballistix 3200 MHz (2×8)
SSD: 970 EVO Plus 500GB.
Kasa+guc kaynagi: TD500 750W.

Fiyat 14.100 oluyor. Kasa ve SSD olarak attiginizdan daha iyi.
@Sir Benjamin sizce?
Soğutucu da eklemek istiyorum fiyat baya artıyor soğutucu + bunları eklersem.

Bu anakartı 5600X ile kullanmasını tavsiye etmem. B550M Pro VDH daha iyi.

Fanları sıkıntılı bir kasa, içindeki güç kaynağı da V2 model olmayabilir.

Eğer bütçeye uygun geliyorsa tabii ki de. Ama değilse Kingston A2000 de yeter.
Diğer sistemi alacağım psu takıldı kafama ancak yapacak bir şey yok bütçe bu maalesef :) Kasadan emin değildim aslında hava akışı konusunda vs ancak iyi yorumlar okudum.

Kasadan emin değildim aslında hava akışı konusunda vs ancak iyi yorumlar okudum.

Mesh olup olmaması her şey değildir, malzeme kalitesi ve mühendislik de önemli. Bu saydığım iki şey de bu kasada var :)
@nazario9 yalnız... kasanın resmi olarak 360mm sıvı soğutma desteği yok. L360 modelinden vazgeçseniz daha iyi olur yani :(

Diğer sistemi alacağım PSU takıldı kafama ancak yapacak bir şey yok bütçe bu maalesef :) kasadan emin değildim aslında hava akışı konusunda vs ancak iyi yorumlar okudum.

Kasa cok iyi degil fakat kotu de degil, alinir. PSU kotu fakat bütçe yetmiyorsa mecbur.

Mesh olup olmaması her şey değildir, malzeme kalitesi ve mühendislik de önemli. Bu saydığım iki şey de bu kasada var :)
@nazario9 yalnız... Kasanın resmi olarak 360mm sıvı soğutma desteği yok. L360 modelinden vazgeçseniz daha iyi olur yani :(

O zaman sizin kullandiginiz 240mm olanini terchi etsin ve PSU'ya bütçe kalir. 5600X'e 360mm biraz fazla zaten.

@nazario9 yalnız... kasanın resmi olarak 360mm sıvı soğutma desteği yok. L360 modelinden vazgeçseniz daha iyi olur yani :(
Kasa cok iyi degil fakat kotu de degil, alinir. PSU kotu fakat bütçe yetmiyorsa mecbur.

O zaman sizin kullandiginiz 240mm olanini terchi etsin ve PSU'ya bütçe kalir. 5600X'e 360mm biraz fazla zaten.

Soğutucuyu Gammax L240 yaparsam eğer psu modelini MSI MPG A650GF 650W yapabilirim. Bu psu nasıldır?

Soğutucuyu Gammax L240 yaparsam eğer psu modelini MSI MPG A650GF 650W yapabilirim. Bu psu nasıldır?

İyi bir PSU'dur. Alınır, MSI bence iyi bir iş çıkardı bu PSU ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı